Najdi forum

Prosim, vas da mi napišete lepo zgodbico ali verz ali pesem ki bi se navezovala na opravičilo fantu ki sem ga po svoji krivdi odgnala od sebe pa bi ga rada nazaj. Vem da je mogoče in vem da me ljubi zato bi mu rada kaj lepega napisala kar bi se mu vsidralo v srce za katerega vem da bije zame vendar tudi vem da sem bila zadnje čase tako sitna da ni nič čudnega da je s strtim srcem odšel.
Hvala za pomoč

Draga moja Sara1! Če si želiš fanta, katerega si odgnala po svoji krivdi, nazaj, potem se potrudi in sama napiši verz, zgodbo ali pesem ali karkoli že hočeš. Pa resno misliš, da bo to, če boš sploh zmogla kaj napisati, zadostovalo in bo fant pritekel nazaj? Upam da ne! S čustvi se ne moreš kar tako igrati. Odidi – tukaj imaš en verz – spet si moj. To ne deluje tako.

Hvala za pomoč in lep verz ki si mi ga napisala.
Nisem te prosila za nasvet ampak za verz, pesem ali zgodbico da bi se mu vsaj malce odkupila za grdo ravnanje in napisala sem da je mogoče ne pa sigurno zato se trudim da mu pokažem čustva.
Nasvete pa obdrži zase, hvala.

Tole je pa malce kruto. Verjetno si že slišala, da papir prenese vse. Če pa poslušaš svoje srce, ti bo brez vsakršnega truda povedalo, kaj ti je storiti. Ponavadi se v zadnjem trenutku domisli, kako ukrepati. Ne sprašuj za verze, ker nihče ne ve kaj je v tvojem srcu, zato mu prisluhni, ko bo pripravljeno, boš našla tudi moč , pot in način in fanta poiskala. Verzi, povestice, itd, iz naše pomoči pa prav gotovo ne bodo delovali. Verjemi in prisluhni srcu. To ni nasvet, temveč izkušnja. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

PS Srca ne moremo kupiti, niti ga prodati, lahko ga le podarimo. In res je tako. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

New Report

Close