Najdi forum

Začela sem dijeto po knjigi Revolucija v prehrani, torej jem zelenjavo in beljakovin, vode spijem 2 litra na dan. Problem pa je, ko hočem iti na blato. Ne morem oz. dolgo traja in je težko. Vem, da se to dogaja, ko ješ predvsem beljakovinsko hrano. Prosim, če mi kdo pove, kaj naj naredim, da bo vse skupaj lažje.

Še to, dijete se držim šele 3 dni, pa ni rezultatov, le trebuh se je napihnil.

Probaj vsak večer spiti 2dl donata.

Na tešče spil pol litra Donata vsako jutro. Rezultata ne bo kar takoj, ampak po dobrem mesecu se ti bo prebava uredila. Pa ne pozabi na gibanje.

Kljub REVOLUCIJI v prehrani smatram, da so beljakovine(proteini) slab vir energije.
Tisti, ki redno vadi potrebuje kar “nekaj” OH in maščob. Dokazana teorija.
Te nove teorije se morajo komaj dokazati. Videti uspehe in narejeno škodo. Na žalost ona se vidi komaj ko je že narejena. Občudijem vas, da ste dobrovoljni testni “kunci” za dokazovanje teorij slave željnih znanstvenikov.

lp

Povecaj vnos vode (4l), ce se ze igras s taksnimi dietami.

Zjutraj spij sok stisnjen iz pomaranč al pa 100% juice. Jaz zjutraj ponavadi spijem kozarec tople vode in pojem kako sadje(jabolko, nektarino)! S tem se mi je prebava izboljšala za 100%!

lp

Probioticni napitki (recimo Agroindov ProDrink) znajo tudi delati dr-mr… Se posebej, ce jih spijes na tesce :))

Kolesar,
popolnoma se strinjam s teboj. Na zakšne knjige bi bili potrebno napisat ZDRAVLJU ŠKODLJIVO!
LP
Frenky

New Report

Close