Spoštovani!
Stara sem 21 let in do včeraj zvečer sem upala, da se bodo moje prsi ustavile… zmanjšale, če shujšam, dvignile, če delam razne vaje itd. … No pa je od tega bolj malo in sem se odločila malo pozanimat o bolj “invazivni” metodi 🙂 Nosim zelo polno košarico C 85, kdaj tudi D, visoka sem 171cm in tehtam 70kg. Zanima me:
-koliko približno stane dvig in zmanjšanje (se da mogoče korigirati tudi obliko? moje so namreč kot povešene hruške, jaz pa bi pri teh letih kaj bolj jedrega…),
-kako poteka okrevanje po operaciji in kakšne so posledice tega posga kasneje v življenju,
-ali so brazgotine zelo vidne (in kje so) in
-ali lahko po posegu dojim.
Kdaj pa sprejemate samoplačniške paciente na pregled? Upam, da ni bilo preveč naenkrat pa lep pozdrav!
Anastasia
Pozdravljeni
> -koliko približno stane dvig in zmanjšanje (se da mogoče
> korigirati tudi obliko? moje so namreč kot povešene hruške, jaz
> pa bi pri teh letih kaj bolj jedrega…),
Dvig in ali oblikovanje stane med 2500 in 3000 evrov., seveda koregiramo obliko in položaj.
> -kako poteka okrevanje po operaciji in kakšne so posledice tega
> posga kasneje v življenju,
Na mojem spletišču imate kratek spletne info o dvigu in preobliokovanjun dojk neakj skic itd Kliknite na povezavo v nalsovu tega sporočila (moje ime)
> -ali so brazgotine zelo vidne (in kje so) in
> -ali lahko po posegu dojim.
Poseg pušča brazgoitne na dojki okoli bradavic in navzdol proti gubi pod odjko oziroma samo okoli bradavic Sam vedno pogosteje uporabljam to metodo če je le mogoče( sicer je metod veliko in vsaka ima svoje prednosti in slaobsti
>
> Kdaj pa sprejemate samoplačniške paciente na pregled?
Lahko se dogovoriva z a pregled že naslednjo sredo popoldan oz zvečer. V ponedljek pokličite za termni na 01 5400191 med 6 in 14h
Pozdrav
Aleš