Najdi forum

Pomagajte mi, prosim!

Enostavno več ne vem na koga se naj obrnem,….Zabredla sem v tako stisko,da natrenutke ne vidim več nobenega veselaj v življenju in ne vem iz tega ven. Imam 1 leto starega otroka,s partnerjem sva 5 let skupaj in pred kratkim me je zaneslo,da sem skočila čez plot. Doma sem nekaj pogrešala…ni več tiste topline, zaljubljenosti oz. ljubezni ali pa se meni tako zdi,ker je partner doti odsoten zaradi posla…..

V službi spoznam sodelavca,s katerim sva si od prvega trenutka všeč in ne moreva se obvlafat,in sledi sex. To je bilo3X in potem se on začne odmikat,češ da ga muči moralni maček,da je konec,da ostaneva prijatelja…..vendar jaz sem se hotela odkrito pogovorit,če nisem slučajno zanj le črtica…s tem sem ga razjezila…zdaj se me izogiba in včeraj mi napiše sms,da naj ga pustim pri miru,da sva vse dorekla,da noiče več o tem razpravljat. Pred kratkim sem mu namreč priznala,da sem se zaljubila vanj in zdaj ne vem,če ga je moja odkritost odgnala. danes sem mu dala pismo,ker mu ne morem povedat v obraz-zablokiram pred njim,kjer sem napisala,da želim biti dobra prijateljica,da se že enkrat končno odkrito pogovoriva….

Ne vem ali sem ravnala prav,da sem vse iskreno povedala-jutri bom videla kako se bo obnašal dome. Kaj vi mislite,je dobro biti iskren?

Pozdravljena

Ja dobro je biti iskren. Lepo je če človek to premore in kdor zna to ceniti bo cenil kdor ne zna tega ne bo znal ceniti.

Če je blo odkrito in iskreno, da želiš biti samo prijateljica potem upam, da bo to obstalo pri tem.

LP, Dejc

Ja, ponavadi je zelo dobro biti iskren.

Začni z iskrenostjo pri svojem partnerju.

Lp

Prav razjezila sem se ob tvoji zgodbi. Moram ti povedati, da si v mojih očeh zelo nezrela in neodgovorna oseba. Tako se ne rešujejo problemi. Če imaš občutek, da imata s partnerjem težave, jih tudi s partnerjem rešuj in pogovarjaj, ne pa da skačeš čez plot. A se sploh zavedaš, kako še dodatno poslabšuješ položaj, saj varanje še nikoli ni prineslo kakih rešitev ali kaj dobrega. Energijo in čas raje vloži v otročka in svojo vezo in razmišljaj kako bi stvari spremenila na boljše in otroku zagotovila topel in ljubeč dom. To si otroku dolžna. Zato pamet v roke in začni svoje življenje spravljati v red. In ne skači za tujimi moškimi in v tuje postelje. Če pa sama ne obvladuješ situacijo, pa si poišči pomoč. Lep pozdrav in upam, da sem ti vsaj malo dala misliti.

Iskrenost je tudi to, da najprej razčistiš s partnerjem. Če nista za skupaj, pojdita narazen. Potem bo čas za drugega. Kaj pa če se sodelavec počuti kot črtica na tvojem spisku? Ljubezen je vse kaj drugega kot trikrat seksat, se mi zdi. ŽIVA

Grrr, se strinjam z DesireV.
Skrb, kaj si sedaj misli sodelavec in zakaj te odvrača, ni zdaj na mestu, temveč otrok in mož!
In vsekakor je potrebno biti iskren – do družine in tistih bližnjih, ki naj bi te resnično imeli radi! Pozabi sodelavca in vso to svojo energijo nameni otroku.

Pa lp.

Ja, prav razjezila si me!

Kje si pa našla čas, za skoke čez plot, poleg otroka in skrbi za dom? Ja, tako je, če ti predobro gre in imaš babico, čistilko, varuško ali še kaj…in imaš čas za vse ostalo, razen za NAJPOMEMBNEJŠE – OTROKA! Vsaj v njegovih prvih letih!

In ne mi razlagat “…ni več tiste topline, zaljubljenosti oz. ljubezni ” – pa si naredila kaj v to smer? Ne mislim očitke v smislu “nič se mi ne posvečaš, za vse sem sama…” tega noben ne sliši rad. Nekje sem prebrala, da koliko ljubezni daš, toliko je dobiš nazaj. In to DRŽI!

Pa še glede iskrenosti, je, se splača, a v prvi vrsti bodi ISKRENA DO SEBE! Kako lahko sploh partnerju še pogledaš v oči?

Sicer pa, (na srečo) vsak živi svoje življenje in sam nosi posledice…
Pa ne zamerit!

Ja, bila si samo črtica. Saj veš, da moški nimajo radi problemov s pročeno žensko, ampak samo seks. Ti mu pa še govoriš o zaljubljenosti! Strezni se.

Enim pa le uspe dobit poročenega.:-))))) Mogoče je to mislila.:-))))

Ljubica, zaljubila si se do ušes, govoriš pa o prijateljstvu. Mi gre na smeh.

kaj naj rečem – bogi otrok!!! poskrbi, da ne bo imel zaradi tvojih napak kasneje psihičnih težav!!!!

New Report

Close