Najdi forum

Spoštovani!

Obračam se na Vas in upam da mi boste pomagali.
Sem 23 letno dekle, pred mesecem mi je umrl oče, z mamo sva osali sami, včeraj mi je umrl še pes (no morda se sliši neumno da to omenjam, ampak tudi ta izguba me je prizadela).
Problem je v tem, da imam občutek da se mi bo zmešalo. Popolnoma sem nemočna in se ne morem kontrolirati. Z živci sem na kocnu. Za vsako stvar znorim, vpijem, ne najem več lepe besede. Histerično jokam in se derem in priznam da grem sama sebi na živce, in se sama sebi izredno smilim.
Še fant mi je rekel da me malo pusti pri miru ker se počuti kot boksarska vreča, ker se nanj samo derem in znašam nad njim.
Ali mi lahko pomagate oz. ali mi lahko moja splošna zdravnika predpiše kakšna zdravila.

Hvala in LP

Spoštovana Katja,
terapija z zdravili bi v vašem primeru vseboivala kratkotrejno jemanje katerega izmed benzodiazepinskih pomirjeval kin razmeroma dolgotrajno jemanje enega izmed novejših antidepresivov.Splošni zdravnik ju sicer lahko prepdiše, vendar vse pasti in možne nevšečnosti takšne terapije pozna le psihiater, ki ima s temi zdravili vsakodnevni opravek, razen tega vam bo lahko pomagal tudi s psihoterapevtskimi sredstvi.

Draga Katja!

Sploh ni neumno, da te je prizadela smrt tvojega psa… Za začetek poskusi s persen forte, ko boš nemirna…

srečno, bojana

P.S. Pravijo, da čas celi vse rane!

New Report

Close