Najdi forum

Corrina, saj ti nihče ne brani, da potegneš z večino. Pravzaprav največ ljudi potegne vedno z večinskim mnenjem. To je čredni nagon, ki je vstavljen globoko v vsakega od nas. Je pa res potrebno veliko poguma, da zmoreš preživeti tudi brez črede. Ni lahko, je pa res zelo dober občutek…

…………………..

Mene vse skupaj v tej temi spominja na eno resnično TEMO:

Dva človeka sta od nekdaj zaprta v temni kleti. Potem pa eden od njiju zbere ves pogum in se odpravi iz temne kleti. Zunaj ga pričaka sonce. Ves vesel steče v klet, da bi delil to svoje veselje s tovarišem. Tisti drugi pa verjame samo v temo in noče verjeti, da sploh obstaja kakšna taka stvar, kot je sonce.

Ko se bo nekoč okorajžil in bo tudi sam pripravljen stopiti ven, ne bo mogel verjeti, kako je lahko toliko časa preživel v TEMI.

………………

Odločila sem se, da ne bom pisala več v to temo. Še malo in bomo tu razpravljali o stvareh, ki nimajo s prvotnim vprašanjem XY niti najmanjše zveze (npr.kaj narediti, če se ti pokvari motor od avta?..ali: Na pomoč, kruh mi noče vzhajati!…:)))

VSEM VAM ŽELIM, da zmorete nekega dne odpreti svoja srca PRAVI LJUBEZNI, ki ni omejevalna, ki ne obsoja in ki ne dela razlik med ljudmi.

Lep dan in topel objem vsem,

Sandra

Zaljubila sem se,
hudo mi je,
varat ne znam,
ker možička imam.

Kaj naj storim,
naj do onemoglosti trpim?
Vprašala sem le,
vi pa karate me.

Kako ne razumete,
da srce me boli,
kaj naj snardim,
da več ne trpim?

Brez zamere. Mal se hecam. Življenje je že tako prekruto, a ni?

Andi

Dva meniha se približujeta reki, kjer stoji napol gola ženska in ne more čez reko. Eden jo zagrabi in nese čez, odloži na dugem bregu. Drugi menih je zgrožen in čez nekaj časa reče prvemu: “A veš da si storil nekaj nemoralnega, ne bi se je smel dotakniti, jo nesti čez reko.” Pa pravi prvi: “Jaz sem jo že zdavnaj odložil, ti jo pa neseš še sedaj!”

Kaj pomeni LJUBIM SVOJEGA MOŽA,ampak….je to mogoče sedaj naveličanost,dolgčas v odnosu,ali pa ti več ne daje tistega kar ti potrebuješ.Vprašati se moraš tudi,kaj bo ,če ti bo ta osebica tako prirasla k srcu,da je ne boš mogla spustiti,ampak iz tiste pripadnosti do moža ostajaš z njim.Lahko boš pa šele potem spoznala kaj imaš doma.Seštej minuse in pluse glede tega odnosa in glede moža in ljubimca,mogoče ti bo potem lažje.

srečno!

Lepo pozdravljeni!

Upam, da je še kje kdo, ki mi je odpisoval na moje pisanje.
Rada vam bi povedala zaključek ozr. kako se je razpletla moja zagledanost in zaljubljenost neke vrste. MINILO ME JE! Kar naenkrat. Ta oseba je še vedno v mojem življenju. Ali pa še bolj, zelo sva povezana. Zaljubljenosti pa ni nobene več, ne z moje strani, ne z njegove. Samo trdno prijateljstvo.

Hvala bogu, da me je minilo, ni bilo prijetno.

Hvala vsem, lepe praznike, nasvidenje!

Boš videla, da boš nekoč zelo ponosna nase!

če ga ne vidiš, mine!

Bodi hvaležna za to prijateljstvo, neguj ga! Čudovita zgodba, ki se ti je zgodila, a ne?

vse lepo tudi tebi, s takim odnosom do življenja korakaj naprej!

Lp Sarah

Moram vseeno napisat, da mi je izredno težko razumeti ali sprejeti npr. Aleksandrino mišljenje. Mislim, da ni smisel življenja, da se v ljubezni telesno razdajamo, ampak v tem, da znamo spoštovati in ljubiti eno osebo celo življenje, če se z njo razumemo in jo imamo radi. Mislim, da vsi pridemo v življenja do tega, da spoznamo še nekoga in se ponovno zaljubimo. Ampak to je zaljubljenost in da – zelo lepo jo je čutiti.

Ko se mi je zgodilo, da sem spoznala čudovitega moškega, sem pomislila na svojega in se vprašala: kako bi želela, da odreagira on, če bi se mu enako zgodilo? Vsi vemo kakšen odgovor sem našla v srcu. Lep spomin ostaja na čutne poglede in nekaj dotikov, ampak mi ni žal, da se nisem spustila v avanturo in morebiti zapravila, kar imam doma (pa tudi če ne bi nihče vedel – jaz bi vedela!!). Zaradi tega še bolj cenim in sem še bolj trdna oseba, oseba ki ima močne korenine in močna načela.

New Report

Close