Najdi forum

Polnilo

Pozdravljeni!

Sedaj pe približno že 5 mescev od kar sem si dala vbrizgat 1 ml Puragena v ustnice. Opazila sem nenavadno obnašanje Puragena ravno po 5 mescih. Prvo se mi je od spodaj levo naredila izrazita “bunkica”, ki je na dotik bolela, od znotraj bila rdečkasta in vse skupaj je bilo otečeno. Že naslednji dan je bilo izboljšanje. Čez čas se mi je isto naredilo levo spodaj in že naslednji dan bilo izboljšanje.
Danes se zbudim in se mi spet ponovi, da mi navteče določena bunkica,tokrat zgornja usnica levo. Na dotik boli in od znotraj je rdečkaste barve. Z jezikom jo zelo dobro natipam, saj je otrdela in na določen trenutek skeli.
S prostim očesom se prav vidi ta izboklina”izrazita bunkica” in videti je, kot da ustnica v tistem predelu visi. Sama kot lajek predividevam, da se to dogaja zato, ker Puragen izginja, me pa zanima, kaj vi pravite na to?

Hvala za odgovor!

p.s. razmišljam o trajnem polnilu Aqamid, ampak si nekako ne upam, če imam že sedaj probleme z netrajnim polnilom.

Pozdravljeni
Preparati hiluronske kisline ( na pimre purgen) se v telesu s časom raztopijo. P
Dvojno prečno vezana hialuronska kislina se v tkivu razgrajuje encimatsko in postopoma nenavadno je da bi ravno po petih mesecih in samo na nekaterih mestih nastajale reakcije zaradi vbrizganja…
Da bi vam lahko kaj več svetoval bi vas moral pregledati in videti za kakšne spremembe na sluznici gre…

na tej strani imate informacije o Purageno v slovenščini in povezave do anglešlih strani proivajalca Puragena firme MENTOR iz ZDA

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close