Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Polical

Polical

Draga Tanč!

Že enkrat ali dvakrat sem se vam potožila zaradi moje male, ki je zelo neješča.
No, zadnje dni pa je naravnost katastrofa; ko vidi žlico ponori in vsega je konec. Je edino po flaši (mleko), sedaj sem razmišljala, da ji bom razne kašice in goste sokove poskusila ponuditi po flaški, če bo kaj pomagalo.

No, od vas pa me zanimajo izkušnje s tem dodatkom, in sicer ali je dejansko kaj pomagal pri otrocih, katerim ste ga priporočili. Ali gredo kilce kaj gor oz. koliko časa ga je treba dajati, da se kaj pozna in pa koliko bi ga priporočila pri moji lahkokategornici (13 mes-7.5kg). Še to, dodatne preiskave smo imeli, pa je očitno vse uredu, če pa vas zanima, točno koliko poje, naj vam povem, da spije po 3 flaše mleka na dan (pribl. 6dcl), malice noče, zajtrka noče, recimo da največ poje kosila, za večerjo se moramo pa tudi truditi, da kaj spravi vase. Sama poje za par grižljajčkov kruha, piškota, sadja.

No, pa še nekaj: kakšne imate izkušnje z sirupi za povečanje apetita.

Najlepša hvala že vnaprej za odgovor!

P.S Prijeten dopust vam želim!!

Spoštovana xyx1,
s prehranskimi energetskimi dodatki nimam izkušenj. Tudi vam bi svetovala gospo Čampa na ped.kliniki, odlična dietetičarka, ki bo najbolje povedala kaj in kako.

tel. 01 52 29 090

Sirupi za apetit pravzaprav ne obstajajo. To so vitaminski sirupi, če je otrok slabokrven, železovi preparati.

Zdržite, poskušajte, počasi bo jedla.
Preberite še na tem forumu, mamice pišejo kar veliko o svojih izkušnjah pri neješčih otrocih.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close