Najdi forum

Pred pol leta sem končala dvoletno zvezo s svojim prvim fantom. Oba imava 26 let, živela nisva skupaj, sva se pa videla vsak dan, potovala skupaj in si vsak dan pisala, klicala. Žal se nisem počutila dovolj cenjeno in ljubljeno v najinem odnosu, zato sem odšla. Sprva sem občutila zelo veliko olajšanje, ko sem ga zapustila, saj sem se večino časa ob njem počutila zelo osamljeno, čeprav sem ga ljubila z vsem svojim srcem. Zdaj po pol leta, pa me je pričelo razjedati. Ne dvom, saj sem prepričana da skupaj ne funkcionirava (čeprav si tako zelo želim da bi). Ne bi si želela nazaj skupaj, ker vem da bo enako. Ampak vsak dan bolj ga pogrešam. Vsak dan raje ga imam. Kontakta nimava več nobenega, nisva se videla niti slišala že od razhoda. In tudi si tega ne želim, saj bi si on le nafilal ego z mojo bolečino, meni bi bilo pa še huje.

Razmišljam o vseh lepih stvareh in v mislih mi je od jutra do večera. Poskušam se zamotiti z delom v službi in prijateljicami, pa ne gre. Še vedno mislim nanj, ga ljubim. Tako zelo mi je težko, da ne vem več kaj naj naredim, da bi ga pozabila. Ne pričakujem da ga bom pozabila iz danes na jutri, ampak vsaj želela bi si priti na pravo pot k prebolevanju. Kako naj ga odmislim? Kaj ste ostali počeli in kako ste razmišljali, ko ste prebolevali prvo ljubezen?

to je še otročje vse skupaj, mislim povsem normalno za tvoja leta. normalen človek se spodobnimi vprašanji, razmišljanji, kaj bi bilo, če bi bilo drugače in predvsem z obtoževanjem, kaj vse je naredil narobe, kar je najbolj uničujoča sila v vesolju, srečuje vse življenje. odgovora na to ni, ker , če bi storil drugače, potem bi te pa zanimalo, kaj bi bilo, če bi storil pa tisto prvo ali drugo ali tretje. variacij in kombinacij ni konca in to spraševanje in pretirano razmišljanje vodi v propad, stopicanje na mestu in vegetacijo. razmišljanje o tem o teh ljubeznih pa to,m je pa sploh brezevze, ker ne gre za zadeve, ki so življensko pomembne, po prostaško rečeno, gre za enga trdega ali že mehkega kurca, na katerega si se navadila nasajat v kompletu z lastnikom tega krivega kurca in sedaj imaš neko fiksno idejo, kako super je bilo, kako je on edini najboljši in da nikol več ne boš dobila enga kvalitetnega kurca med noge. idealiziraš propadlo vezo, ki ni propadla bnrez razloga. na svetu je še cca 4 milijarde kurcev in cca 4 milijarde češpelj in verjem, da je vsaj še en tam zunaj zate in vsaj še ena zunaj tam zame. Če bi se rada realno pogvorila pa tudi na kak izlet lahko greva, sppoznavanje, pijačo. jaz sem komunikativen, se prijetnih deklet ne branim, kdor jezika špara kruha strada. piši mi na [email protected]

New Report

Close