Najdi forum

pogrešate kdaj preteklost????

V mladih letih sem bila odštekana (metalka).
Danes ultra pridna, konzervativna mamica, karieristka. O preteklosti na meni ni sledu.

Vsake toliko si dovolim, da grem nazaj v preteklost … Še vedno me prijetno zmrazi, ko vidim
Larsa … ko slišim Metallico. Včasih si zaželim, da bi odšla za en dan nazaj … Kako sem bila sproščena … Fantje moje mladosti so bili luškan dolgolasec (čim daljši lasje, tem boljše, po možnosti, da igra v bendu) … Sem jih kar menjala … Pa imela vse tiste, ki sem jih hotela. Pa ni šlo za spolnost, z večino samo lupčanje do nezavesti … Pa vsi tisti odštekani žuri, sploh koncerti … Samo na Metallici sem bila 3 x. Pa norenje na teh žurih … Drogirali se niti slučajno nismo, smo se ga pa pogosto majčkeno (ravno prav, da je bilo ful lepo) naluckali.
Uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa! Kako sem bila srečna!!!!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hetfield_On_Stage.png

Ko vidim Larsa, še vedno lahko rečem .. Matr, je dober!!! Takšnega deca bi mela doma za vse večne čase … pa mine ta dan, ko me drži, da bi malo znorela … Pa je vse na starih tirih …. pridne, mirne, resne ženske ženskice …
Res sem srečna, če se samo spominjam … od teh spominov lahko živim …

sam popravljam obliko foruma, drugač pa ja tud jst pogrešam preteklost.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Mnjah…midva z mojim sma na dobri poti, da postaneva dolgočasno resna in odrasla. Edino čupe mu še ne pustim skinit =)

Ne vem, kaj ti svetovat, ker mam isti problem. Pa še nism tolk stara :)))
Problem je tudi to, ker takrat si imela družbo, s katero si preživljala te trenutke…dans boš pa kaj? Šla sama 32-letnica na metelkovo med 17-letnike? Že jaz se čudno počutim, ne razumem več teh njihovih for.
Nekaj je na tem, ja, da je blo nekaj v zraku…bli smo ena taka dobra generacija! Z dobro glasbo!

Saj ne razmišljam, da bi šla danes žurat … Vem, da je situacija popolnoma drugačna, tudi ljudje, mladostniki … Zdi se mi, da ne znajo uživat tako kot smo mi … Takrat so bili že diskači in koncerti polni, ljudje smo se ful poznali, komunicirali med sabo … Bilo je ful sproščeno … Tega danes ne čutim, ne vidim … Ja,to je bilo od 18-15 let nazaj (zdaj sem 35).

Takrat smo bili ne vem … tako povezani med sabo … Bila sem v enkratni družbi … s fajn folkom … Še danes čutim tisti noro dobri občutek, ki me ves prevzame, ko se spomnim na žure … Na tisti čas … Kar pri srcu me stisne, res stisne, ker je bilo tako lepo …

Ampak še vsaj za en dan bi podoživela kakšen žur …

No, saj se bom umirila. … Metallica, ki me spomne na vse to, pa itak ni pogosto na radiu.

Nisi edina… vse isto, samo druga muzika (jugo rock).

Mal skrajšej nick, ker vsakič sesuješ videz foruma.

Drugače imam pa tudi jaz napade nostalgičnosti. Trenutno me dajejo spomini na zadnji dopust.

Evo še eno obsedenko z Metallico. U..hudi časi, res. Mene je sicer Kirk bolj rajcal kot Ulrich, ampak ok, nima veze.

No, mi smo pa poleg luckanja še redno kakšnega zarolali. In preživeli : )))

Sori, jaz te pa čisto nič ne razumem. Tako kot lahko dajo drugi starši otroke v varstvo in hop v kino na kako solzavo komedijo, lahko dasta tudi vidva otroke v varstvo in hop na rockerski ali metalski koncert. Če ne pogrešaš zgolj tiste komponente, ko si lahko prosto seksala z vsakim žrebcem in se ga napila do mrtvega, česar kot partnerka in starš res ne moreš več, ni niti enega razloga, zakaj ne it na koncert in uživat.

Tudi glede Larsa te ne razumem, meni gre že dvajset let plus samo na živce 🙂

men je pa metal res podn glasba

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Oh, Janis, ne veš kako popredalčkano je danes moje življenje … Nočem konkretno razlagati … Sem imela možnost iti na koncert Metallice v Zagreb (saj je bil pred kratkim), pa … Moški mojega življenja pa te moje preteklosti ne razume najbolj, pa tudi ni moški, s katerim bi šla na tak koncert … Pa tudi ne bi želela,da grem z njim (no, saj verjetno ne bom nikoli več šla, saj se preteklost ne bo nikoli vrnila v tako luštni obliki ..).

Gre samo za sweet sweet dreams …

Joj, pa ful sem poudarila: res nisem sexala kar počes, (preberi še enkrat) … Pa do mrtvega se tudi nisem nikoli napila …

Jaz bi tud’ šla…. Imam tudi jaz kakšen tak dan. Mi smo bili pa vsak vikend v kakšni “štali” (dvorani) na Šank rocku ali Parnem valjaku….. In isto: spili smo kakšno pivce pa v prvo vrsto noret pa se stiskat s kakšnim luškanim tipom tam pod odrom…. Yes, bi šla za en dan nazaj v tiste čase.

Ampak v reali to seveda odpade!!! Se mi pa naredijo metuljčki, ko se spomnim… Tudi to nekaj velja!

Medtem ko pomivam posodo, kuham, pospravljam, se vozim z avtom – (primerno naglas) poslušam musko, na katero se palim še od mladih nog.

Jaz sem bla bolj “sminkerska” (Duran Duran, Spandau Ballet), matr je blo fino. Srednja sola je sploh eno mojih najlepsih obdobij zivljenja. Takoj bi sla nazaj.

Zato, ker si kmecki fant. 🙂

Jaz pa ne pogrešam lih preteklosti. Je bilo lepo, pa je mimo, zdaj je drugače lepo. Če mi je, se še ga danes kje nacukam hehe, ali pa grem na koncert, kot je Janis napisala. Če mož ni za to, pa bi šla s kom drugim. Kako ne razume tvoje preteklosti? Hudiča, saj si samo Metallico poslušala, hehehe. Ne razumem 🙂

Sicer pa vsak po svoje živi. Jaz pač nisem tip, ki bi se zaradi let ali starševstva zabetonirala 🙂

Meni so bili všeš GNR, Tesla, Skid Row, pa tudi Wham, Eurithmics, Madonna, Enigma, Falco, Abba, pa disco muzika.
Vsega mešano. Še vedno poslušam tako muziko. Vse.

Nisem bila ravno metalka, sem pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko časa preživela v Eldoradu, še prej pa drugje (Black JAck, Babilon, Life, Turist, pa tist diskač v Preddvoru, Ribče)
Uh… a sploh še obstajajo diskači na tak način???

zelo pogrešam stare čase, se mi zdi da sem kar malo ujeta in kr nism pa nism zadovoljna s tem kar je sedaj. vem napaka

družinska srečanja, obiski, poletni pikinki, zimske smučarije, druženje s sorodniki ob prazniki, poletne počitnice, brezskrbno uživanje, ko smo se s stoenko pokali na morje :-), lepo žuranje (plesanje, nedolžno spogledovanje) v nočnih klubih, šola manj stresna, vse bolj na izi in sproščeno, več časa za vse, vse bolj umirjeno …

danes živimo drug mimo drugega, vsega tega ni. samo kuča posal kuča posal to je sve što znam 🙂
mah sej tud grem vsepovsod (predvsem športno obarvano) sam se mi zdi da ni več isto.

hja stari dobri časi in mladost kam le kam si šla 🙁
pa še nism tok stara …

Zakaj vraga pa potem sploh si z njim? Različni življenjski stili, različna filozofija, različni interesi, različno to, različno ono in predvidevam samo en skupni imenovalec (družina in otroci). Ob takšnih dejstvih žal ni videti ravno lepe in osrečujoče skupne prihodnosti. Ampak ti ga najbrž “neizmerno ljubiš”.

Mene je najstniška hči “vrnila v mladost”. Je zagreta rokerica (kot mama :-)) in začeli smo hoditi na koncerte. Komaj čakam Bon Jovija v Zagrebu ;-).

Živi in pusti živeti

Tudi jaz te razumem, velikokrat se spominjam dobrih starih časov.

New Report

Close