Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Pogoj – žival stran ali ven iz stanovanja

Pogoj – žival stran ali ven iz stanovanja

Če si ti sodnica, sem jaz nizozemska kraljica. 🙂
No ja, ob takšnem stanju v sodstvu, kot ga imamo. pravzaprav celo dopuščam možnost, da si res. V tem primeru bi bilo zelo zanimivo izvedeti tvoje ime in se potem zabavati ob ugotovitvah Draga Kosa …

Uf, potem pa slabo slediš. Vsaj za enega vem, da je lepo priden in tiho, ker je dobil pogojno, tako da ne bi bila preveč pogumna, hahaha.

Yo_ bom bolj specifična, še noben primer, kjer je oseba a opisala osebo b kot nepismeno in podobne “opazke”, ki so nekoga morda užalile in podobne “obsodbe” preko interneta niso šle sodno prek.

Pustimo zdaj rasno in nacionalno, nestrpnost, spodbujanje nasilja, grožnje, dejansko razžalitve osebe, žalitev skupin…

Se pa strinjamn s tabo Yo_ je treba po pameti in ne preveč “pogumno” tudi na internetu.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(dviganje pritiska je zaskrbljujoče, ne zabavno)
Veš Anathema_, počasi me res že motiš, predvsem tvoje osnovnošolske napake in čisto lahko se zgodi, da bom resnično ukrepala)
Meni ni problem povedat imena in priimka, še naslov ti pomen,ko boš vse to povedala ti.
Svetilnik, zate pa itak že vsi vemo, da bi ti postrelil vse, ki imajo tisto kar ti nimaš. Pa naj bo to poklic, izobrazba, stanovanje…Potrudi se raje, da boš v življenju tudi sam kaj ustvaril. Nevoščljivost je zelo grda lastnost, predolg jezik pa itak veš kam te lahko pripelje.

Če te motim to definitivno ni dovolj za na sodišče. Mislim, da te nikjer nisem žalila vse kar dobivam nazaj so pa žaljivke. Svoje ime in priimek nimam potrebe dat, ker ne mislim nikogar tožarit, če ga rabiš in imaš osnove za tožbo, ga boš že dobila po sodni poti.

Tema je pa res počasi postala utrujajoča, ti praviš, da si sodnica jaz imam laično poznavanje zakonov a vendar ti ne morem verjeti da imaš podlago za kogarkoli tu sodno preganjat, še najmanj pa mene… Ker pa nočem da tema ostane brez zaključka bom odprla novo temo v Internetnem pravu, kjer upam da mi bodo kmalu podali odgovor ali imaš kakršnokoli pravno osnovo da bi komorkoli kar storila in kakšno pravno osnovo imajo drugi uporabniki, ki si jih ti žalila.

Pa bomo videli…

Pozdrav

P.S.: drugače dviganje pritiska je metafora 🙂 pa tudi če ne bi bila imam nizek pritisk tako da dviganje le tega mi zdravstveno odgovarja 😉

Da ne bo kdo mislil, da se res lahko skriva za nickom, a ne? Sicer pa to “nadpravnice” verjetno veste?

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,1138.0.html

tega sporočila nisem razumel a nadpravnica je jana ali kako.

jana, kolikor vidim, ne sodeluje v debati.
Bo treba brat.

se ne strinjam ,globoko zadihaj, se umiri,večkrat preberi kar ti bom napisal in skušaj razumeti napisano,postavi se v kožo drugega in na samo v svojo kožo.meni kot prvo je grdo da si tukaj gor grozite z tožbami, to je meni arogantno,prostaško, naumno pritlehno in seveda povsem napotrebno.ta denar ki bi ga porabili v sodne namene raje darujte pomoči potrebnim živalim in s tem boste dokazali da ste ljudje v pravem pomenu besede do tedaj ste lahko v mojih očeh samo slabiči.razumel bi in to bi bila osnova za tožbo če bi ti kdo rekel da si kurba ali kaj podobnega to je osebna in huda žalitev na pa to da si napismena.moj fotr je bil vaški advokat in ko berem tiste odločbe iz sodišč so brez repa in glave in polne slovničnih napak stokrat slabše kot to kar jest pišem.zdej na vem a je v demokraciji pa kapitalizmu isto včasih je bilo tako,teško berljivo in teško kaj za razumeti.po drugi strani pa jaz lahko rečem da si tudi ti mene užalila ker si me označila za zgubo češ da nimam službe denarja izobrazbe in da v življenju nisem nič ustvaril in da sem vsem fovš. sedaj pa se postavi v obrnjeno vlogo in boš videla da imam osnovo za tožbo in jaz za to na rabim nobenega nasveta nadpravnic.naj ti razložim koga bi jaz postrelil,vse lopove kriminalce večino politikov tajkunov županov in podobnih ker so v večini vsi barabe in kriminalci ki se okoriščajo s tujim delom.na vem kako si ti zamišljaš da lahko en poseduje 100 milijonov evrov drug pa zuasluži 500 evrov na mesec zame je to gnili kapitalizem kraja in napoštenost.zato imamo gospodarsko krizo ki so jo zakuhali lopovi v ameriki kapitalisti in kriminalci in vse to je glej ga celo lepo dokazano če kaj spremljaš novice.unga v ameriki ki je pokradel 100 milijard so že zaprli ampak škoda je narejena in navadna vsegaboječa raja ki je v večini nora saj dela zastonj, bo plačala ta račun in bogati bodo še bolj bogati revni pa še revnejši.če je to zate normalno pol si ena redkih in vidiš take bi jaz postrelil pravpzaprav bi jih pobesil na tromostovje na vislice v poduk drugim.na pa zato kot ti praviš da so uspešnejši od mene če je prijatelj uspešnejši od mene ker je očitno kradel in izsiljeval pa še orožje švercal naj kar bo zame osebno je baraba in upam, da ga bodo zaprli za dolga leta kot bi morali še marsikoga pri nas,jaz njemu nisem nič fovš poglej kakšen je sami zobje so ga v zaporu si ga mora drkat ker je za rešetkami svobode nima vsa slovenija ga ima za kriminalca in vsi so mu obrnili hrbet, kako debel je bil očitno v zaporu hudo trpi saj je vidno shujšan.če mene primerjaš s takimi in praviš da sem jim fovš zato ker so uspešnejši od mene se ti lahko samo nasmehnem,jaz kar imam sem ustvaril s svijimi lastnimi rokami delom in trudom je pa res, da z dohodkom nisem zadovoljen saj bi ga imel rad višjega, samo za hrano za živali in druge živalske potrebe dam vsaj 300 evrov na mesec,sicer pa pokaži mi koga ki na bi hotel imeti več denarja zato draga anonimna dopisovalka postavi se tukaj z imenom in priimokom ,se registriraj kot sem se jaz in me primož pozna potem pa me povabi na pijačo ker imaš očitno več denarja kot jaz in ti bom vse to povedal v obraz pa še kaj drtugega zdraven.bodi pravična in hvaležna ali pa bodi tiho.

Strah je lepa reč… ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja, svetilnik, jaz sem Jana, Jana Klopotec :-))))))))))))))))))))))))))))
Mimogrede, žalitev je vse, s čimer se čoveka užali. Tudi, če nekomu rečeš, da je nepismen. Razen v primeru, da je res nepismen, torej, ne zna ne pisati ne brati :-)))))))))))))))))))))))))))
Sicer se mi tvojih kolobocij niti ne da brati, da bi ti samo streljal in obešal, to itak vem.
Denarja imam dovolj, to je res, mogoče te zato motim. Sem zadnjič na drugem forumu prebrala, da si nekoga napadel, ker ima baje več stanovanj. Češ, da na pošten način tega ne moreš imeti. Vidiš, tudi to je huda obtožba. Če gre zadeva naprej, moraš tudi to dokazat. Lepo, da si vse kar imaš ustvaril s svojimi rokami, tudi jaz sem. Zato res ne vem, kaj misliš s tem, da naj bom hvaležna. Komu in kaj in za kaj?? Imam več kot povprečen človek, pridobljeno na pošten način, lahko sem hvaležna samo sebi. In seveda staršem, ki so me naučili delati z denarjem.
Kot sem rekla, lahko ti povem svoje ime in priimek, ko mi ga boš tudi ti. Ker Svetilnik01 meni ne pove ničesar. Kot si ti Svetilnik01, sem morda jaz Barčica02. Zadovoljen?
In veš, govorila bom pa ravno toliko kot bo meni pasalo. Nihče mi tega ne more prepovedat.Tudi ti ne. Če se pa kdaj srečava, te rade duše povabim na pijačo, lahko tudi kosilo ali večerjo, da boš videl, da po svetu ne hodijo samo slabi ljudje. Čao

Ali samo pisati. V čem je potem problem, gospa nadpravnica? 🙂

tudi meni se tvojih kolobocij na da brati mi že presedaš,spravi se v službo raje pa tam podočuj svoje sodelavce če se ti pustijo mene sigurno na boš.denarja pa verjamem da imaš dovolj saj si plačana iz javnega sektorja in če poslušam vlado pa krebsovo se ravno zaradi javne uprave država sesuva.

Ali samo pisati. V čem je potem problem, gospa nadpravnica? :-)[/quote]

Problem je v tem, draga Špelca, da si ti tista, ki nima pojma o slovnici, čeprav si domišljaš, da ga imaš:-))
Svetilnik, naj te potolažim, saj sem v službi, trenutno počivam, ni preveč dela :-)))
(nič ni tako nujno, da ne bi moglo počakati) :-))
Plačo imam pa res veliko. Takšne ti še videl nisi :-)))
(pa Špelci se priporočaj, da te nauči postavljati vejice in še kaj, vse skupaj ti gre bolj slabo :-))) )
Papa, grem na kavico :-))))

sej zdej vam bodo plače znižal.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

pomislil sem tudi da se lahko ti samo hvališ z visoko plačo kakp pa naj jaz vem če je to res kaj pa če si ti en socialc ki hodi na karitas po pakete.

sicer pa zaključejem to debato,ker to ni tema in samo smetimo.

To me malo spominaj na mojega bivšega soseda ki je vsem razlagal kako je on možganski kirurg in kako je že držal še žive možgane v rokah. V bistvu pa je bil nočni čuvaj v eni na pol podrti fabriki (pa še pijanc povrhu).

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Za psa se ne plačuje ne voda, ne elektrika, le čiščenje stopnišča za pol osebe!
Me pa res zanima, kje to nekateri živite, da plačujete za psa še vodo in elektriko hahahaha
Đizs, ste nekateri glupi, sorry 🙂

Seveda gredo naše živali vedno z nami. Smo jih pa imeli že tudi na črno 🙂

New Report

Close