podariš-podarim
kakšna dobra ideja!
Nimam pasijonke, imela pa bom jeseni gomolje regin, rdečih, srednje visokih, pa tudi kakšen gomolj od kan bo viška. Rada pa bi dobila gomolje od regin in sicer RUMENE barve. Aha, pa še ene rože bom imela viška, pa ne vem kako se imenujejo. Trajnice, podoben izgled kot marjeta, samo da je rumene barve. Zelo trpežne rože. Pa še kaj bi se našlo.
Jaz imam štiri vrste regin, a mi komaj sedaj delajo popke! Ko bodo zacvetele ti (upam da lahko tikam) bom povedala kakšne barve so! Tudi pri meni bi se marsikaj naščo! Drugiče, če ti ni odveč se mi lahko javiš na moj email naslov: [email protected].
Lep pozdrav! Hvala za odgovor.
Jaz vam lahko ponudim rizome od belih perunik. Oglasite se na mojem e mail naslovu [email protected]
Hvala za ponudbo. Količina sploh ni pomembna, saj se tako samo razrase. Ko boš imela čas se mi kaj oglasi na moj email naslo: [email protected].
Milsim, da bom v jeseni imela semena od lupinarja, korenine od Rudbekije, portolaka, raznih kaktej za skalnjake, rizome od plavih, temno-svetlo plavih, belih perunik, belih marjetic (ne ivanjščic), malih nageljčkov in še bi lahko naštevala!
Lp! Diana