Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija podarim Allernovo

podarim Allernovo

Objavljam še tukaj:

Imam 17 škatel, ker je naš mali alergičen zdaj še na kazein in smo morali spet preiti na Pregomin. Tako da jih podarim, če bi pa kdo zamenjal, pa še bolje, saj norma 5 na mesec nam ne zadostuje… Kontakt: [email protected]

Čeprav je hidrolizat kazeina vseeno škodi?
LP, Januarček

ja tudi mi je ne prenašamo, prvo mleko po katerem bruhamo, po Pregominu nismo, samo ga ni hotela jest, pa smo zato prešli na Allernovo, zdaj čakam na izvide, potem pa znova na Pregomin, je obljubila da bo pila.

ja, žal škodi… zdaj ko imamo pregomin, so se lička precej izboljšala, prej je bilo pa že vse rdeče in “razžrto”. Me pa skrbi, ker sem nekje slišala, da je alergija na kazein doživljenjska, moram preveriti. Ker bi to pomenilo, da nikoli ne bo pil mleka in jedel mlečnih izdelkov – pa komaj eno leto ima 🙁

nam so obljubili da prerastejo do drugega leta, potem so rekli do petega, sedaj pa pravijo, da mogoče v puberteti. ne vem. po literaturi velika večina preraste, ostane pa majhen odstotek tistih ki nikoli ne prerastejo. bolje je ne razmišljat temveč sprejet in se z tem spirajznit. ko se navadiš, niti ni tako hudo. a, ja mi bomo imeli čez 14 dni 7 let.

New Report

Close