početje bivšega fanta
Zdravo, pred kratkim sem zaključila štiriletno zvezo. Zanima me, kaj po vašem mnenju pomeni, da si je sedaj on na FB ustvaril račun in sicer pod drugim, namišljenim imenom. Prej na FB ni bil prijavljen, češ, da v tem ne vidi smisla, je zapravljanje časa, ipd. Sedaj pa neumorno išče punce iz vsega sveta ( seveda lepotice in krasotice, da se kar kadi…;) ) in jim lajka slike.
Zanima me predvsem, zakaj to nekateri fantje/moški počnejo po koncu zveze? V čem je smisel tega? Sprašujem, ker se mi to zdi totalno nerealno in neumno početje. Itak so to punce, ki jih ne pozna in je v realnosti malo možnosti, da jih bo kdaj srečal…
Marko, mi lahko to bolje razložiš. Meni na kraj pameti ne pade, da bi ga prebolevala na način, da bi iskala fante na netu, čeprav sem bila jaz pobudnik tega, da sva se razšla. Vseeno na čase čutim praznino in bolečino. Hudo mi je, ker vem, da bi s pogovorom veliko rešila, ampak on pač ni pristaš pogovora ( ni bil niti takrat, ko sva bila še v vezi). Ob mojem odhodu se je videlo, da ga je en sam ponos in trma.
Ljudje prebolevamo na različne načine, kot tudi svoje potrebe zadovoljujemo zelo različno.
Smisel tega, da išče punco je to, da je samski. Iskanje prek spleta je pa danes itak moderno in nič nenavadno, še posebej če nimaš časa hoditi ven. Če so to punce ki jih ne pozna, se bo pa vsaj vrtel v virtualnem svetu in si z morebitnim dopisovanjem krajšal čas, dokler ne dobi kakšno sebi primerno..
Sicer pa ne vem zakaj si beliš glavo s tem, če sta se pa razšla.