Najdi forum

Po porodu

Spoštovani,

 

Sem 17 dan po porodu. Že peti dan dvakrat na dan pride slabo počutje v smislu, da me bolijo kosti, imam švoh mišice (občutek kot pri virozo, gripi)….v roku dveh ur mi postane vroče, se prepotim in potem sem spet ok.

Včeraj sem nehala z jemanjem amoksiklava ( dobila sem ga zaradi zastajanja čišče v maternici. Čišča je imela baje tudi neprijeten vonj. Hkrati sem dobila tudi injekcijo za krčenje.) Bi lahko bil to še vedno stranski učinek ab, čeprav je že 36 ur od kar sem vzela zadnjo dozo ali bi me moralo skrbeti oziroma se moram it pokazat nazaj v porodnisnico? Sicer se počutim dobro, krvavitev se mi zdi normalna, bolečin v trebuhu nimam.

Naj povem, da sem imela po porodu stresno obdobje, saj sva ravno prišla z dojenčkom domov, pa sem že morala z dojenčkom za en teden na pediatrično zaradi dihalne stiske.

Hvala za odgovor!

Spoštovani,

omenjene slabosti težko komentiram. Je absolutno premalo podatkov in verjetno jih na daljavo niti ni mogoče pridobiti dovolj. Načeloma pa težave, ki same minejo v kratkem času niso resnejšega izvora.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close