Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Po laparoskopiji

Po laparoskopiji

Pozdravljene!

Saj vem, da je bilo o laparoskopiji že veliko napisanega, nisem pa zasledila mojega problema.

V petek so mi naredili histero in laparoskopijo (diagnostično, ker imam probleme z zanositvijo). Nimam nobenih bolečin, le v nedeljo sem začela malo krvaveti (zlasti, ko grem na stranišče). Mislim, da je to normalno, vendar bi vseeno rada vaše izkušnje.

Sicer pa vsem želim lepo, optimistično in plodno jesen!

Ana

Jaz sem krvavela samo 2 dni po laparo.
Bomo videli, kako bo oktobra, ko imam tudi jaz drugič laparo in histero.

Drži se!
Tašika

Jaz sem tudi krvavela dva,tri dni, vendar po zelo malo. Tudi jaz nisem imela bolečin, le napihnjen trebuh.
Srečno
Tina

Bila sem na laparo 2 krat in sem vsakič malo krvavela nekaj dni.
Katja

Meni so naredili vsako stvar posebej in po histeroskopiji sem krvavela še približno en teden, za laporo pa se ne spomnim več.

Pozdravček, Bojana

zivjo,
sva ze dve najmanj dve v isti zgodbi…. Imela sem laparo in histeroskopijo v zacetku septembra. Krvavitev nisem imela nobenih, mi pa sedaj ze 8 dni zaostaja M (drugace imam redno). Tudi jaz sem imela probleme z zanositvijo in na laparo in histeroskopiji so mi nasli endometrijozo 1. stopnje ter manjsi miom 2-3 cm. Zal sem imela podobno vprasanje za dr. Pusenjaka, odgovor pa si lahko preberes na forumu (podpisano z manja) Zal do danes nisem dobila odgovora, vedi pa, da me je res matralo in me se kako in kaj.
Jaz se pocutim odlicno in …
skratka sporocaj naprej medtem pa drzim pesti za 2crtici

A se laparoskopija opravlja samo na GK ali jo opravlja tudi dr: Reš v svoji zasebni ambulanti? Kaj pa HSG? Koliko to stane pri dr. Rešu?
Ne zamerite, če se ponavljam, ampak sem bolj nova na forumu.

Misim,da dr, Reš bolj malo opravlja preiskave,ki te zanimajo.Kolikor vem svoje pacientke pošilja drugam npr. na kliniko ali v postojno.V svoji ambulanti pa nima primerne opreme , da bi to bilo sploh možno.Vse to pa krije ZZZs na napotnico.
Katja

Pozdravljene punce
Jaz sem imela 7x laparo in 2x histero in ne se bat. Jaz sem krvavela po lapari in po histeri skoraj mesec dni tako, da sem morala ležati na oddelku klinike. Uredilo se je vsekakor vse……..
Veliko uspeha vsem.
Lep pozdrav
Doroteja

Živjo!

Jaz po laparoskopiji nisem krvavela, odtekalo je le modrilo.
Imam pa še vprašanje. Sedaj grem še na histeroskopijo. Ker je samo
diagnostična, ali je po odpustu iz bolnišnice predvideno še kaj bolniške ali ne. Žal sem to pozabila vprašati sestro.

Lep dan vsem.

Priporočajo 10 dni bolniške.

New Report

Close