Po 6 mesecih ponovno alergija na mleko
Živjo!
Zanima me, če se pri katerem vašem otročku zgodilo podobno. Naša 20-mesečnica je bila do približno 14. meseca alergična na mleko. Sedaj, ko pa je že bila že skoraj 6 mesecev na Aptamilu,pa spet alergija. Na bicom hodimo že 1 leto. Alergična naj ne bi bila na nobeno živilo več, težave pa naj bi ji povzročali zajedalci oz. glivice. Ali naj jim sploh še verjamemo, če je v enem letu niso uspeli pozdraviti oz. se je alergija vrnila, kjub temu, da smo hodili na terapijo tudi v času, ko ni imela alergij? Kako naj si vse skupaj razlagam?
Testi uradne medicine so bili negativni ( sicer pri 9 mesecih), a verjamem, da bi bili tudi sedaj, saj pride pri njej do rahle reakcije šele po dnevu ali dveh, do močnejše pa šele po treh dneh. Naj sedaja pričakujem, da se ji bo vrnila tudi alergija na sojo (Pregomin), ki ga lahko uživa že eno leto?
Hvala za vaše izkušnje “na tem področju”
Lp, Ula
ne razumem najbolje kako veš da se je alergija ponovila, oz. če prav razumem na podlagi bicom testiranja. sicer pa je vseeno.
lej moja pupa je imela neg. beljak, (sicer je otrok ki ne je ničesar kar ji ne paše, če pa že pa dobi reakcijo.), tako je bilo tudi z belajkom. kljub temu da bi ga lahko uvedli v prehrano, ga je sicer poskusila, vendar jesti ni hotela, niti v pecivih. mislili smo da je vzrok v tem da pač hrane ne pozna in bo že še, ko se navadi okusa, takrat je tudi bila stara ene 2 leti. na ponovnem testirnaju krvi čez 6 mes., se je ponovno pokazala alergija, in takrta tudi višjega razreda. tako d aja, je možno da se ponovi, pri nas je sedaj pri 7 letih še vendo poz., oz. v naslednjih dneh dobim nove izvide.
Kako vem, da se je alergija ponovila? Enostavno, ker je imela pol leta krasno kožo, sedaj je pa ima že en mesec pikice po trebuščku. Izginejo takrat, ko preneham z Atamilom, ko ga uvedem, se po treh dneh uživanja Aptamila spet pojavijo.
Kar zadeva bicoma, pa tam trdijo, da ni več alergična na nobeno živilo!?
Pri nas beljaka še nismo uvedli, ker je še veliko živil na spisku pre njim.
Glede bioresonance sem jaz skeptična, saj je sinku pokazala alergijo na vse mogoče, tud stvari na katere spoh ni reakcije in ker po izločitvi vse hrane, na katero naj bi bil po bioresonančnih testih alergičen, stanje ni nič bolše. Nasprotno še slabše je po mesecu brez mleka, jajc, konzervansov, paprike in paradižnika ter zdaj po 14 dneh še brez vsega sadja. Mi zdaj razmišljamo o bioenergetiku.
ja smo dobili teste in ja tudi beljak je še prisoten in je ponovno zrasel za en razred. razlog mi ni znana, če so prej rekli da se je alergija ponovila ker smo uvedli beljak v prehrano, pol se je sedaj razred povečal lahko le zaradi ceplenja, ki smo ga imeli dober mesec pred testiranjem, vendar takrat ni imela nobene reakcije, je pa ja bila pod Claritine. in na cepivu je opozorilo glede alergikov na jajca.
Kar se tiče aptamila, so lahko problem samo mlečne beljakovine, ker je narejen iz kravjega mleka. Mislim, da ste sami dobro ugotovili, da če ji date piti aptamil, da dobi pikice, če ga ne date, se stanje izboljša, torej, odgovor imate na dlani, kriv je aptamil oz. beljakovine kravjega mleka, zaradi tega ji ga ne smete dajati.Tudi sama imam alergika na KM in sedaj tudi jajčni beljak. Potrebna je stroga dieta, na drugo se ne zanašam. Zame ti alternativci itd, ne pridejo v poštev, ker znajo samo dobro kasirat in mešat folk. Opazujte otroka in delajte po svojem občutku. Lep pozdrav.