Najdi forum

Pozdravljeni,

Zanima me kdaj otrok lahko dobi plenice na recept ? Koliko mora biti star ?

Hvala,

lp
balkica

Otrok mora biti star 5 let.

To pa ne bo držalo – moj otrok je pri dopolnjenih 3 letih začel dobivati naročilnico. Sedaj še ni star 5 let.

Sicer so mu te plenice, ki jih dobi (so bolj za odrasle) prevelike, zato gremo v Hospitalijo po Pamperske – sicer nas nategnejo in dobimo za 3 mesece 2 paketa jumbo Pampersk z doplačilom 13 €, ampak bolje to kot nič !

Zakaj pa to nikjer nihče ne omeni?
Moj je že marca dopolnil 5 let, šele prejšnji mesec smo jih dali dol tudi ponoči, pa prvič slišim.

Od 4,5 leta. Včasih je bilo res 3 leta. V Radovljici imajo Fixis alBambino (Bambolino?). Gospa je res ustrežljiva, lahko sprobaš…..

Ne, ne včasih – moj ni bil star 4,5 let nazadnje, in predzadnje, ko sem dobila naročilnico….tako da ne vem ali se te stvari od dr. do dr. razlikujejo?

Ma preverjeno pri meni, da pred 4,5 letom dobi plenice….na naročilnico.

Otrok mora biti star 4, 5 let.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

A mi potem lahko razložite moj primer?

Hvala.

Najina ljubezen,

ne vem. Starost 4,5 let že kar nekaj časa drži.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close