PLENICE NA NAROČILNICO
Pleničke na naročilnico dobi pri starosti štiri in pol let, lahko jih dobite v katerikoli trgovini z med. pripomočki, jaz jih jih naročim v Medisanu, kjer so zelo prijazni in mi naročijo pampers, povsod drugje so mi poskušali vsiliti tiste navadne njihove, ki so za inkontinenco-so gromozanske, ćisto neuporabne in grozno drage, tako ,da ne zadostujejo niti za dva meseca, ker na recept jih dobiš vsake tri mesece za določen znesek odvisno za kakšno inkontinenco ti zdravnik – otroški napiše : lažjo, težjo ali pa zelo težko.
Zdravo, v tem forumu smo se s tem že ukvarjali.
Poglej pod naslov Olajšava za plenice oz.
Napiše ti osebni zdravnik- pediater. Če ti jih (nam jih noče, pa jih kupujemo še pri otrokovih 7 letih…) Oz. smo jih sedaj dobili od sosede, kateri pa je ista zdravnica predpisala zalogo plenic za najmanj eno leto, pa jih sploh ne rabijo ….. raje nič več ne rečem, ampak si samo mislim…
Lp
Desetro,
o plenicah na naročilnoco smo res že govorili.
Trenutna starostna meja (določena s SEZNAMOM MEDICINSKO-TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV S ŠIFRANTOM, MEDICINSKIMI KRITERIJI, POOBLASTILI, POSTOPKI IN CENOVNIMI STANDARDI , ki velja od 26.08.2006 DALJE) je 4,5 leta. Naročilnico lahko napiše otrokov zdravnik.
Lep pozdrav in lep dan, Petra
Malo, da obudim to temo 🙂
Zanima me, katere plenice imate vi oz. stel imele za vaše otroke, ki imajo oz. so imeli 22 kg. Namreč jst bi rada nekaj podobnega pamperskam, babylove ali podobne. S tem mislim, da niso tako plastične oz. da jih obdaja sam najlon.
Vsaj, da so čimbolj podobne tistim plenicam za dojenčke oz. otroke do 19 kg.
Če mi lahko napišete kako se kličejo, kje se dajo dobit oz. če veste dobavitelja.
Hvala za vašo pomoč.
Lep pozdrav
Mi še vedno uporabljamo pamperske. Sin tehta 22 kg in so mu te pamperske super (6 tka) in mislim, da bodo še za nekaj časa.
Dobim jih na naročilnico (Sanolabor) s tem, da moram pač doplačat, ker je cena pampersk višja in seveda tudi kosovno jih je v paketu nekaj več. Naročit jih je pa potrebno 1 teden prej, da jih tudi oni dobijo v poslovalnico.
Lp, Natalija
Derseto, hvala za odgovor.
Sem pa že prišla tudi do pleničk, ker mu Pamperske ne gredo oz. se mu je trgal tisti jeziček za prilepit. S tem, da sem pol ugotovila, da so bile te Pamperske slabše kvalitete.
Drgač pa sem v Medigo naročila pleničke Bambo, ki so do 30 kg in so že v principu večje kot Pamperske.
Pikogrande,
preverite starost in pogoje na spletni strani ZSSS ( s SEZNAMOM MEDICINSKO-TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV S ŠIFRANTOM, MEDICINSKIMI KRITERIJI, POOBLASTILI, POSTOPKI IN CENOVNIMI STANDARDI)