Najdi forum

PLENICE MULLER

Mi smo tudi uporabljali skoz mullerjeve ,s kombinacijo Pampers Active Fit.
Toda pred mesecem sem probala Hoferjeve in res so dobre. Sprva sem mislila,da tamal pač manj lula,ampak ne. Pije ko žolna ponoči,toda pleničke ne premočijo in ima suho rit,ker zjutraj delj potegne v postelji :):):):)

Mi smo bili s Hoferjevimi zelo zadovolni dokler jih niso zamenjali. Sedaj ima po njih izpuščaj.

Za mullerjeve planice sem slišala več pohval kot graj.
Zdaj imamo lumpi in so dobre, res nimajo zadaj elastike ampak meni so fine. Pamperske mi smrdijo, tudi suhe.

Jaz sem tista, ki sem odprla to temo, zato naj povem, da smo jih tudi mi kupili za probo. Moram reči, da smo zadovoljni z njimi, saj zaenkrat niso premočile, na otip so prijetne in tudi kakšnih izpuščajev nismo dobili. Razlika med Pampers in Muller plenicami je pri 42 kom slabih 5 EUR, kar pa se nam z dvojčki pri veliki količini kar pozna. Hvala vsem za vaša mnenja.

Mi smo od rojstva naprej itak uporabljali pampers newborn in slip&play in oboje so nam ponoči premočile. Za darilo smo dobili fixies, ki so ponoči tudi premočile, čez dan se je pa tud znalo zgoditi da je bil ves pokakan tudi po hrbtu. Ker smo dobili -50% popusta na baby love plenice smo uzeli 2 paketa(4-9 kg), sin pa ima 6kg, so mu med nogami prevelke, v pasu pa komaj zapnemo ker nimajo elastičnih trakcev, tista elastika na hrbutu nič ne pomaga-tako da katastrofa! Smo prešaltali na mullerjeva, ki so nam zakon!!! Uporabljamo tudi hoferjeva za ponoči in nam še nismo premočile. Bomo pa probali kupit paperske mullerju da vidimo če bo kaj razlike.:)

Muller in DM lahko zelo pohvalim. Na splošno so vse te poceni plenice (tudi Hofer in Lidl) bile presenetljivo na istem nivoju kot dražje Pamperske. Edino Šparove mi pa niso bile všeč.

*********************************************************************** Če vam je všeč, VŠEČKAJTE ------> http://www.facebook.com/pages/Vse-ponosne-mamice-na-FB-ju/116298361881678

mi smo na začetku uporabljali pampers potem prešli na mullerjeve in bla zadovoljna z njimi do sedaj (iris stara 10 mesevev) nobenih problemov so se pa začeli zdaj kadar je veliko lulala in bila čisto rdeča ritka pa tudi če sem jo previjala na dve uri tako da smo morali nazaj na pampers. do zdaj pa so bile mullerjeve zakon.

drugače so pa tudi tuševe ok mi bili zadovoljni z njimi sam smo jih samo ene dvakrat kupili

Mueller plenice so super.
Pampers Premium care so čisto premočile, katastrofa.
dm plenice…prej super, pri številki 3 so pa menjali proizvajalca in so tud katastrofalne. Baje je številka 4 spet ok.

Mi imamo Muellerjeve in bomo pri njih ostali, če bodo le vedno tako ok.

pri nas ble super mullerjeve do številke 3 ko smo prešli na 4 vsa rdeča ritka. tko da smo mogl neki nares in jih zamenjat.

sem jih sprobala pa nisem bila zadovoljna ker smo bili vsako jutro mokri od nog do glave.

Vem, da sta od zadnje objave minili že dve leti…ampak zdaj tudi Muller prodaja samo poljske pamprske. Mož mi je iz avstrije prinesel tudi poljske pamperske, kar me je presenetilo.

Pri naših ne čutimo nobene razlike med pamprskami, mullerjevimi, dmjevimi, hoferjevimi in lidlovimi po kvliteti vpijanja, pa občutljivi tudi niso. Edino Hoferjeve so še vedno ful debele. Pamperske pa definitivno “najlepše in najboljpisane! Ne vem pa v čem je štos lepote pleničke, da je čim več barve na njej? Zaradi mene bi bila lahko plenička popolnoma bela, kdo pa gleda pleničko?

Drugače pa so v Leclercu večkrat močno znižani veliki paketi pamprsk(pampers baby dray) in je potem cena enaka drugim (seveda denar na kartico).

Najlepše in najbolj pisane so pa Pufies! Cela plenica je dizajnerska, nič belega se ne vidi. Ja, tudi to rabimo mamice za dušo…

New Report

Close