PLENICE MULLER
V naše mesto prihaja Muller. Zanima me, če mogoče katera kupuje njihove pleničke in kako se obnesejo? Mi imamo doma enoletni dvojčici in uporabljamo ves čas Pampers, kar je precej velik strošek. Razmišljala sem, da bi prešli na Mullerjeve. Poskusili smo že Huggies pa so meni osebno precej trde in Fixies, ki pa premočijo. Skratka…prosim za mnenje o Mullerjevih pleničkah. Hvala:-)
Muellerjeve plenice so zakon!!! Mehke, raztegljive, take kot morajo biti. In cenovno zelo ugodne, mislim da je en paket 6 evrov.
Pampers se lahko skrijejo, sicer so res zelo mehke in nežne, ampak takoj premočijo. Boš videla da boš zadovoljna.
Tudi druge izdelke poskusi, so še kar fajni. Npr. njihove kremice za sončenje, pa se mi zdi da nobene druge ne dišijo tak fajn kot Muellerjeve. Pa še 3-4 dobiš za ceno ene same Niveje.
Pa uspešen nakup!
Zanimivo. Mi pa uporabljamo Mullerjeve ponoči in takrtat ko vem, da bo morda malo dlje v plenici. Lula pa naša dvoletnica kot kaka velika, pa so premočite morda 3x do sedaj. TUdi Pamperske iz Mullerja so boljše kot tiste iz drugih trgovin (so delane za zahodni trg), vendar pa je razmerje cen Mullterjeve:Pamperskam cca 1:2 ali še več. Mi kombiniramo, ker so Mullerjeve precej debelejše in se mi zdijo Pamperske bolj udobne.
Imam malo mlajši dvojčici, kot ti, pa smo pred kakim mescem začeli uporabljat Muellerjeve pleničke, prej pa Pampers. Premočile niso ne ene ne druge, razen če jih nisem lepo zalimala. Na žalost sedaj opažam, da jima je treba skoz ritko mazat s kremo, česar pri papmerskah ni bilo treba. Ker imata dosti rdečo ritko pa spolovilo, mislim, da bomo kar prešli nazaj na pamperske 🙁 Gel se je pa vsake toliko pojavil pri obeh vrstah plenic. Se strinjam, Pampers Active Fit so zakon, samo potem lahko dam 100 evrov samo za plenice …
Lp, Mateja
Tudi mi imamo enoletni dvijčici in smo na začetku uporabljali Pampers (slovenske, ki so zanič glede na našo izkušnjo, ker nimajo zadaj gumice) in smo bili vedno do vratu pokakani. SEdaj že pol leta uporabljamo Mullerjeve in so super, pa še cenovno ugodne. Poizkusi, pa boš videla. Ena od mojih dvojčic je imela občutljivo ritko in je po Huggies in Lumpijih dobila rdeče izpuščaje, Muller pa ji super odgovarjajo.
MI uporabljamo pamperske, ponoči pa hoferjeve. Sem ji pa zadnjič kupila pampers acitve fit, ker jih vsi ful hvalijo. No, plenice izgledajo super ampak kaj, ko je naša Manca po njih imela čisto rdečo ritko. Me je skor na rit vrglo, ko sem jo odvila. Tako da sva spet začeli uporabljati navadne pamerske, te pa imamo v omari.
Jaz uporabljam za mojo punčko Huggies pleničke in sem zadovoljna, uporabljam tudi Mullerjeve in so ravno tako ok, cenovno ugodne in mehke. Pampersk pa definitivno ne zagovarjem. Res pa je, da je v vseh trgovinah uvoz za Pampers iz Poljske in okoliških držav, razen v trg Muller jih uvozijo direktno iz Nemčije in razlika je očitna. Slednje so nepprimerno boljše kot drugje. (enako velja za vložke Always) Predlagam, da poskusiš Mullerjeve in videla boš kako se obnesejo, če ne še vedno lahko Pamperske lahko nabaviš v Mullerju in videla boš razliko. Lp
Tukaj moram pa enostavno nekaj pripomnit. Tudi mi smo kupovali pamperske samo v mullerju ker so bile nemske res neprimerno boljse kvalitete, ampak pomislite katastrofo in eno veliko prevarantstvo!!!!! Zadnjic mi jih je moz prinesel iz mullerja in so bile POLJSKE!!! Sm najprej pomislila, da je mogoce slucaj, potem pa sem lastnorocno preverila, da imajo poljske tako v btc-ju kot na copovi! Vendar ne vseh stevilk, samo 4 (7-18kg) in se ene par.In 4 ravno mi uporabljamo… zdaj pa mi prosim povejte, kje naj potem se najdem normalne pamperske!?? Izgleda, da nas imajo v evropi res za 2. ali celo 3. razredne, da v celi slo ne morm dobit enih originalnih nemskih pampersk z elasticnimi trakci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, KATASTROFA! In sicer zaradi PRINCIPA!!!Ta tema bi si zasluzila svoj naslov, da bi prebralo cimvec ljudi….
Za naši, zdaj 14 mesečni, dvojčici že praktično od vsega začetka uporabljamo Muellerjeve plenice in smo zelo zadovoljni. Nikoli nismo imeli rdeče ritke in nikoli niso premočile. Slabe izkušnje imamo z dm plenicami, zelo slabo vpijajo. Smo vmes testirali kar nekaj plenic, pa smo se vrnili k Muellerjevim. Tudi Pampers so ok, vendar je pri Muellerjevih razmerje med ceno in kakovostjo daleč najugodnejše. Pri dveh pa se razlika v ceni tudi precej pozna.
mi smo pri prvi kupovali pamperske in malo premoženje zapravili za to. pri drugem smo uporabljali dm-ove, bili super zadovoljni, pri tretjem pa do enega leta še vedno dm, potem pa müllerjeve. zelo zelo zadovoljni. iz dm-ovih smo prešaltali samo zaradi malenkost nižje cene, sicer smo bili z obema znamkama zadovoljni.