Najdi forum

plenice lumpi

zanimam me ali katera uporablja plenice lumpi in kakšne se vam zdijo
lp

Samo 1x in nikoli več. Deklica je takoj dobila izpuščaje po ritki – drobne pikice. Da so bile vzrok za to res plenice lumpi sem preizkusila tako, da sem ji dala to plenico samo 1x na dan – posledica – takoj izpuščaji. Vrgla sem stran skoraj cel paket.cveti je pisal/pisala:
>
> zanimam me ali katera uporablja plenice lumpi in kakšne se
> vam zdijo
> lp

Mene so tudi razočarale, saj niso tako velike kot piše na embalaži….2 paketa kupila pa oba premajhna…..trikrat gledala na št., če sem zagrabila napačno…..drugače ni bilo drugih pripomb……

So popoln klump!

Za en drek. Oprosti, ampak res. Dovolj velike, nobenih izpuščajev, super prilegajoče, mehke. Kje je napaka?! Za vsako ko sem našega Maja odvila, je imel po ritki polno želeja, tistega, ki vpija vlago. Kako, ne vem. Plenica niso bile nikjer raztrgane. Če te zanima, imam še vedno en paket 4-9 kil, če jih želiš za probo, jih lahko dobiš od mene. Mimogrede, pred časom sem jih ponujala na tem forumu, nihče jih ni želel. Niti zastonj ne. Mislim, da to dovolj pove.

Pri nas smo po dveh Lumpi plenicah,dobili take izpuščaje,da smo poizkali zdravniško pomoč.Ritko smo v enem mesecu komaj pozdravili z Kuretid in Canesten mazilom.
Lp
Andreja

Mi občasno kupimo tudi plenice Lumpi in do zdaj še nismo imeli nobenih težav zaradi njih. Sinko je bil čisto zadovoljen v teh pleničkah. Ne bi mogla reči, da so najboljše in idealne, vendar so glede na nizko ceno čisto OK.

Helena

kako lahko sploh dovolijo prodajo tazga klumpa. Mi smo imeli grozne izpuščaje in vedno mokro ritko – tako da je skoraj cel paket letel v koš.

Smo jih ze imeli in so nam cisto ok stregle.
Natasa

Tudi midva sva kupila plenice Lumpi in to samo enkrat. Mali je takoj dobil izpuščaje po ritki in gel je spuščal. Da ne omenjam, da je bil ponoči čisto polulan skozi in skozi. Tudi v Italiji smo že kupili zelo poceni plenice (Lidl znamka), pa so bile dosti boljše in nismo imeli pripomb.

Jaz sem jih slučajno poskusila le enkrta, ko mi jih je zmnjkalo in mi je kolegica posodila pet pleničk, imela je Lumpi. Pri nas so bile ok, pa ima mali strašno občutljivo rito. A kasneje jih nisem poskusila, tako da je to vse kar lahko povem

Jaz sem jih slučajno poskusila le enkrat, ko mi jih je zmanjkalo in mi je kolegica posodila pet pleničk, imela je Lumpi. Pri nas so bile ok, pa ima mali strašno občutljivo rito. A kasneje jih nisem poskusila, tako da je to vse kar lahko povem

Jaz sem jih slučajno poskusila le enkrat, ko mi jih je zmanjkalo in mi je kolegica posodila pet pleničk, imela je Lumpi. Pri nas so bile ok, pa ima mali strašno občutljivo rito. A kasneje jih nisem poskusila, tako da je to vse kar lahko povem

Uporabljam tudi Lumpi in do sedaj ni bilo nobenega problema. So čisto OK.

Tudi mi imamo take izkušnje. Nič izpuščajev nismo pridelalil. Za Huggieske pa tega ne bi mogla reči.

New Report

Close