platonična ljubezen
Lep pozdrav..prvič sem prisurfal na to stran in ne vem ali se pogovarjate samo o določenih temah ali pa lahko pišem tudi jaz najstnik,z mojimi problemi..stvar je namreč takšna.Star sem 17 let in obiskujem srednjo šolo.Neskončno in noro sem zaljubljen v profesorico,ki je lani poučevala na naši šoli angleški jezik,ki je ob enem tudi moj najljubši predmet in moja želja za študij.Pravzaprav ne gre za tisto zaljubljenost ,ko bi si želel zveze njo,saj se zavedam da je že zaradi starostne razlike -10 let- in situacije to nemogoče,gre bolj za občudovanje nje kot osebe ,njenega znanja.in srečen bi bil že če bi jo mogel samo videvati ,kot lani na hodnikih in jo pozdraviti..sedaj pa žal to ni več mogoče,ker uči na neki drugi šoli,niti ne vem kateri..pozabiti enostavno ne morem!tudi če zvem kje uči..saj je vendar ne morem zasledovati..ne vem kaj naj..ne morem pozabiti..poskušajte mi svetovati..prosim..
medvedek
Dragi Medvedek,
Čas celi vse rane, pride nova, gre stara in tako naprej. Vedno imaš nekoga, ki ga občuduješ in se ti zdi enverjetno lep in romantičen, ko boš strejši se boš samo nasmejal in rekel “Kako sem bil prisrčen” in šel naprej, spomini pa vedno ostanejo. če so lepi še toliko bolje.
Poglej po sošolkah, se bo že kakšni utrnila zvezdica in te bo pogledala izpod čela.
primož