platonična ljubezen
Lep pozdrav..prvič sem prisurfal na to stran in ne vem ali se pogovarjate samo o določenih temah ali pa lahko pišem tudi jaz najstnik,z mojimi problemi..stvar je namreč takšna.Star sem 17 let in obiskujem srednjo šolo.Neskončno in noro sem zaljubljen v profesorico,ki je lani poučevala na naši šoli angleški jezik,ki je ob enem tudi moj najljubši predmet in moja želja za študij.Pravzaprav ne gre za tisto zaljubljenost ,ko bi si želel zveze njo,saj se zavedam da je že zaradi starostne razlike -10 let- in situacije to nemogoče,gre bolj za občudovanje nje kot osebe ,njenega znanja.in srečen bi bil že če bi jo mogel samo videvati ,kot lani na hodnikih in jo pozdraviti..sedaj pa žal to ni več mogoče,ker uči na neki drugi šoli,niti ne vem kateri..pozabiti enostavno ne morem!tudi če zvem kje uči..saj je vendar ne morem zasledovati..ne vem kaj naj..ne morem pozabiti..poskušajte mi svetovati..prosim..
medvedek
Caki…medvedek..deset let pravis!Kaj pa je to.?
No ja mogoce razlika ne bi bila tako ocitna,ce bi bil ti recimo star tam okol 22 let ona pa deset let starejsa..Ali se vec…
Bodi najstnik…izberi si ljubezen,ki ti je tako v razmisljanju in po letih recimo res blizje…Po moje smo vsi enkrat doziveli taksno vrste platonicne ljubezni..v soli..
Ampak zivlenje gre dalje…veliko lepega te caka..le pogum!
DRAGI MEDVEDEK;
to je hudic ja… a, ce zves kje dela, je irenin predlog kar zvit:) in res je vse stvar usode… mogoce jo kje kdaj srecas in takrat izkoristi priliko in jo poprosi za instrukcije- priprave- nadgradnjo ang. jezika:) to je res zvito … mogoce…
a vseeno upam, da jo bos kmalu vsaj potisnil v nek kot v mislih in zapecal kako mlado deklico, ki ti bo bolj dosegljiva.
srecno.
– ce si nov – dobrodosel med nami – obisci se kaj forum o Mladih (klikni na seznam forumov itd..)
– ce pa imas kako resnejse vpr. pa je mogoce bolje ga tu zastaviti:) ker tam so/smo vcasih malo neresni…
lp,
Fishy