Platforma VEČ!
Pozdravljeni, ker se mi projekt zdi zelo pomemben in je meni spremenil življenje kar v veliki meri sem se odločil, da z vami delim novo obliko zaposlitve ki jo pri nas do sedaj nismo poznali. V večini primerov avtomatizacija povzroča odpuščanje delavcev, tega je slišati ogromno. Da bo avtomizacija ustvarjala večje število delovnih mest pa zelo poredko.
Jaz bi pa rad opozoril na tip dela ki ga ustvarja umetna inteligenca. Gre se za delo od doma, izza računalnika za fiksno plačilo (urna postavka). Projekt VEČ je k nam pripeljal ameriško podjetje General Blockchain, Inc., ki za svoje naročnike ustvarja podatke, ki se jih uporabljaza namene učenja umetne inteligence. Gre se za preprosta dela, ki jih lahko opravlja vsak, na primer označevanje slik (image tagging) kjer je potrebno na fotografiji označiti objekt ki ga naročnik potrebuje, npr prometni znak, za učenje Teslinega avtopilota, itd. Več o teh delih, in zaposlitvi ki jo lahko dobi vsak ki ima osnovno znanje anglškega jezika in dostop do računalnika. Vse potrebno so me naučili, plačan sem pošteno, delam 40 ur na teden, in plačo dobimo vsak teden (ameriški sistem).
Registracija in prijava sta brezplačni, trenutno zaposlujemo na polno, in iščemo večje številko ljudi.
Če koga zanima si lahko vse prebere na naši spletni strani ali FB profilu. V kratkem pa nas bo itak povsod polno 🙂