Najdi forum

plačilo v tujini

pozdravljeni,

kdor se odpravlja na delo v tujino, a lahko zaupa koliko dobi plačano na mesec za delo, ki ga opravlja?

vesel bom vsakega iskrenega odgovora.

hvala in pozdravček.

Timater si nam dal veliko podatkov.
Te zanima za Rusijo, Jugoslavijo al kej drucga?

nobody, Phoenix, Azdan napisal:

Place so zares razlicne. Odvisno seveda od dela, ki ga opravljas. Katero delo pa imas v mislih?

pa saj to ni bil namen mojega vprašanja……pač sam imam ponudbo – in jo bom tudi sprejel – za bivšo jugo za 11.000 EUR bruto na mesec.
zanimalo me je pač stanje drugih ljudi.
saj vem, da moje delo ni slabo plačano. hotel sem le podatke. če jih kdo zaupa, hvala vnaprej.

Halo, jaz delam za EU organizacijo v Avstriji in zasuzim 5000€ mesecno s tem, da zaradi stusa v diplomatski sluzbi moja placa ni obdavcena zraven tega pa imam se polno drugih ugodnosti (npr. nakup avta brez davka, diplomatska kartica namesto vize, placano stanovanje, solanje otrok v diplomatski soli (solnina 11000 € letno , ki jo placa firma….). Delam pa v treh uradnih jezikih (+ 3 dodatne) in to je moja komaj zacetna placa. Torej jaz sem zadovoljna

No, a vidite, da se splaca v solo, pa po svetu hodit =)

$47,000 Executive Admin/ California

Za tri drzave – Avstralija, Kanada, Nova Zelandija – najdes pregled plac, ki jih lahko pricakujes na internetu:
http://www.activemigration.com/salary.html

Good luck!

Tony

podatek za študentsko delo v Veliki Britaniji. Za delo v baru in restavraciji sem z odbitkom stroška stanovanja, elektrike in dveh obrokov na dan dobil 250.000 sit neto mesečno. Brez izkušenj in izobrazbe in precej slabim znanjem angleščine. Sem pa imel kar precej srečo, redki dobijo tako plačano.

Lp

$16.00 na uro, priblizno 2080 ur letno, nadure $24.00 na uro. Lahko bi bilo bolje, ampak se ne pretegnem.

kaj pa počneš?

Delovtujini.com (strani na voljo od 9.12. dalje)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close