Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Pizd***ko vsiljive reklame na MedOverNetu.

Pizd***ko vsiljive reklame na MedOverNetu.

Zanima me, če kdo lahko pisno in v razumljivem jeziku poda nasvet, kako se zablokira pizdunsko vsiljive reklame na temle portalu, ki se mi vsiljujejo na vsakem koraku, se mi nastavljajo, se vklapljajo same od sebe, me napadajo, živcirajo, čeprav, roko na srce, me sploh ne zanimajo, niti ena, vse počno, da bi mi načele živčni sistem in moj živčni sistem ne načne nič bolj kot kakšna , ki se nastavlja, mislim, reklamno :-)… Se vklopim, mi prileti na ekran neka televizija, stokrat je že priletela, pa ne vem, kaj pomeni, ker jo izklopim, preden se razživi :-), se nato potuhnjeno umakne za rob in čaka ponovno na priložnost za živciranje, ko ta zaključi seanso, mi ena pučka v neki vsiljeni moli dva palca v luft, tud ne vem, kaj hoče, ma, ko se te znebim, je na vrsti naslednja jebada v mozak…, itd. 🙂

Če ima kdo uporabno idejo, vnaprej hvala za dobro delo v obliki javne objave rešitve pod naslovom, dvopičje;

Kako zablokirati vsiljivo nastavljaško pizdunsko reklamno nadlogo na MedOverNetu,, pika.

Pravzaprav, ena sama reklama ga je, sodeluje itak par stalnih članov in dva provokatorja in še tadva po pomoti…

Za skrajni primer imam jaz uporabno rešitev. Vendar, uporabil bi to skrajno sredstvo, če odpovedo vsa druga orožja. 🙂 Ko se marinec odloči, ni pardona. Taktika namreč uči; umik je najboljša obramba. 🙂 Živčke se uporabiti za mnoooogo lepše zadeve, kot je borba proti oglaševanju denarja žejnih mon. 🙂

Lep pozdrav
marinec

Ja tudi mene motijo te reklame ampak, kaj češ, to se plača in je fino ko kaseraš od reklam, dol ti visi za ljudi katere to moti.

Adblocker bi verjetno pomagal.

New Report

Close