Najdi forum

pismo za dr.ojco Zvezdano Dernovšek

Dr.Drnovšek!Na Vas se obračam,ker nujno potrebujemo pomoč.Imam sina,ki bo letos dopolnil 30let.Do sedaj se je zdravil 2krat v bolnišnici v Polju,sedaj je tretjič.Diagnoze so različne:shizofrenija,psihoza,depresija,hiperaktivnost,sedaj MOM.ker je posledično pojedel ogromno različnih tablet in se bojimo,da še sedaj nima prave diagnoze,bi Vas prosila,Če bi ga Vi sprejeli v zdravljenje.Slišali smo,da ste zelo doober diagnostik in terapevt.Premlad je,da se ne bi ugotovila pravilna diagnoza ter bi se pravilno zdravil.Vemo,da ste zelo zasedeni vendar si zelo želimo,da bi prišel do Vas.V upanju na pozitiven odgovor Vas prisrčno pozdravljam!

Pozdravlena poliklinika!

Dr. Dernovškova ima kot ena boljših psihiatrov pri nas zelo dolgo čakalno vrsto in mnogo ljudi si želi k njej, kar je razumljivo, saj je izjemna psihiatrinja in obenem tudi zelo dober človek. Vendar kolikor poznam njeno delo še z vsemi ostalimi obveznostmi ( je tudi prof na fakulteti, koordinatorka za duševno zdravje za SZO pri nas in še kup drugih stvari) mi v bistvu ni jasno, kako ji vse skupaj sploh uspe (in to zelo kvalitetno).

Zelo sem vesela, da je bila pripravljena ob vsem tem pomagati še na našem forumu, vendar bi prosila, da foruma ne izkoriščate za naročanje pri njej, ker čez zelo dolgo vrsto, ljudi, ki si želi točno k njej pač ne gre.

Tu je zato, da nam pomaga s strokovnimi nasveti, da usmerja, kjer se mi zapletemo, vendar ne moremo pričakovati, da bo prevzela več kot lahko. Kdor se želi naročiti k njej bo moral po uradni poti – poliklinika. KOlikor mi je znano, pa razmišlja tudi o tem, da bi imela izobraževalna predavanja tudi za svojce ( ne samo za strokovnjake) in ko se to zgodi vam z veseljem sporočim in tam bomo lahko z njo obdelali tudi kaj več.

GittaAna

GittaAna

New Report

Close