Najdi forum

Spoštovani!
Osem let sem živela z moškim, ki je strasten kadilec in “občasni” alkoholik. Ko mi je bilo dovolj, sem z otrokom odšla. Da pije, ne prizna. Po mojem odhodu je poskušal priti nazaj, vendar se je izkazalo, da lakohola in cigaret ne namerava opustiti. nikoli se ni želel pogovarjati, ztao sem mu napisala pismo, da bi me vsaj tako poslušal, kaj mu želim povedati. Včeraj mi je rekel, da je pismo pokazal dvema psihiatroma, ki ju ni želel imenovati in le-ta naj bi rekla, da sem potrebna psihiatrične pomoči. Zanima me ali je moje mentalno zdravje res mogoče ugotoviti preko enega pisma in ali to zmore vsak psihiater. V kolikor trditve neimenovanih psihiatrov držijo, bi z veseljem poslala pismo še kakšnemu psihiatru, oz.poiskala tovrstno pomoč, saj mi moje zdravje v celoti veliko pomeni.

Stara sem 32 let in moj bivši partner je imel svoje razvade že ko sva se spoznala, vendar sem kot večina mladih ljudi živela v upanju, da se da ljudi spremeniti.

Ne rečem, da tudi sama s čim nisem pripomogla k temu, da sva se razšla, saj nihče ni idealen. Pač nisem mogla spati s človekom, ki smrdi (grdo rečeno, ampak zelo res) in potem se je vse samo še bolj rušilo…

Zahvaljujem se vam za vaš odgovor-
Aleksandra

Spoštovana Aleksandra,

močno se mi zdi, da vaš bivši partner poskuša manipulirati in ni pisma nobenemu psihiatru, mogoče le kateremu od šankovskih kolegov, ki so seveda njegovemu mnenju pritrdili. Predstavljajte si, ali bi v takem vzdušju še živeli 20 ali 30 let in takoj boste dobili odgovor na vprašanje, ali ste naredili prav.

New Report

Close