Najdi forum

Včasih dobimo neko malo iluzijo kratkotrajnega zadoščenja, če koga sočno pošljemo v tri krasne, lahko pa tudi kam drugam:) Jaz bi ji definitivno povedala svoje ampak zdaj se je očitno zadeva umirila in se ti je ravno zaradi te cvetke uspelo losati kretena. Mogoče je boljša varianta, če ji pošlješ šampanjec z zahvalnim sporočilom. Moj bivši je prešaltal na mlajšo in se mu je za par mesecev prikazovala pot razsvetljenja dokler una ni pogruntala, da nima nič od njega. Midve sva ob ločitvi vedele ena za drugo ampak jaz sem ji bila dejansko hvaležna, nisem se kregala z njo, ker je zakon razpadal ze dolgo časa. Nekajkrat me je zamikalo, da bi ji rekla karkoli ampak po moje taka ženska ne vidi dlje od svojega nosu. Mislim, da je hujša varianta, ko moški dlje časa strateško manipulira z ženo in ljubico, da dosega svoje cilje. Obema naredi na psihi ogromno škodo in ju drži v prepričanju, da gre za ljubezen.

TI da boš povedala NJEJ kje joj je mesto !?!!

Punca,menim da je skrajnji čas da TEBI nekdo pove kje je tvoje mesto.

Jaz sem moževi bivši ljubici 10 mesecev po tem, ko sem izvedela (prej sem bila preveč v šoku) napisala mail, kjer sem ji povedala, kako me je vse skupaj prizadelo in ji tudi nalila čistega vina. Kasneje sem celo enkrat naletela nanjo v mestu in se z njo vsedla na pijačo, kar je bilo nekaj najbolj bizarnega. Zaradi njenih provokacij sem ji kasneje tudi brez olepševanja povedala, kar ji gre. Mislim, da sem si ves čas želela, da bi se mi opravičila, pa žal tega nisem dočakala, kar mi še kar lep čas ni dalo miru. Ali se je vse to izplačalo? Ko sem jo videla v živo, mi je v bistvu odleglo, ker se mi je potrdilo, da je totalno brezvezna. Ni bila ne lepa, ne kako drugače privlačna in zelo nezrela. Ni mi žal, da sem ji v mailu povedala kar ji gre, saj sem na nek način morala dat to iz sebe. Bi se pa danes, če pogledam nazaj, mogoče tega raje vzdržala in se sploh nebi ukvarjala z njo, ker resnično ni bila pomembna in mi je samo jemala energijo. V mojem primeru gre sicer za psihično nestabilno žensko, tako da mogoče bi bilo v tvojem primeru drugače. Sva pa z možem danes v redu, zgradila sva nov, v bistvu celo boljši odnos in danes poskušam na to gledati (pa naj se sliši še tako bizarno) kot na nekaj, kar se je zgodilo s svojim nemenom, iz katerega sva k sreči uspela potegniti tudi nekaj pozitivnega.
Uničena, vso srečo ti želim in upam, da čim prej pustiš to bolečo izkušnjo za sabo ter obrneš nov list v življenju!

Se strinjam.

moja izkusnja-tule pa mislim,da se ti zelo motis-v tem da sta z mozem zgladila in sta vsa srecna-res verjames v pravljice?sploh ker si zelo napadalna do bivse, namesto do moza.Verjetno ti pocne isto ali pa se bo,ko bo vedel,da je varen.Iste stvari so se dogajale meni-nisem sicer napadala nje v zivo-v mislih pa je bila zame ona vse kriva…kaka trapa sem bila-poglihala z mozem,ki mi je nato v vec letih seveda spet isto zakuhal…se kako je pravilen rek:enkrat varalica-vedno varalica…in od takih samo stran….

moja izkusnja-tule pa mislim,da se ti zelo motis-v tem da sta z mozem zgladila in sta vsa srecna-res verjames v pravljice?sploh ker si zelo napadalna do bivse, namesto do moza.Verjetno ti pocne isto ali pa se bo,ko bo vedel,da je varen.Iste stvari so se dogajale meni-nisem sicer napadala nje v zivo-v mislih pa je bila zame ona vse kriva…kaka trapa sem bila-poglihala z mozem,ki mi je nato v vec letih seveda spet isto zakuhal…se kako je pravilen rek:enkrat varalica-vedno varalica…in od takih samo stran….

Rek: enkrat varaliza, vedno varalica je popolnoma zgrešen.

Je kulturno pogojen. Monogamija med živalmi, kot ljudmi je izredno, izredno redka.. tam okoli treh procentov se giblje.. pa še ta je zgolj SOCIALNA MONOGAMIJA, kjer starša navzven skrbita za potomce, ni pa nujno samec njihov “oče”.

Čisto lepo predstavljeno včeraj na VALU202: https://val202.rtvslo.si/2019/03/frekvenca-x-147/

Monogamija je torej nenaravna, družbena prisila.. da lahko v njej vztrajamo si je potrebno v prvi vrsti priznati, da nismo monogamni, nato se pa matramo, trudimo.. celo življenje vsak dan znova.
Ne rata pa vsem.

Malce zaradi zanikanj, še bolj zaradi neodkritosti v partnerstvu.

De omnibus disputandum..

Malce pobrskaj po stanovanju boš mogoče našla še kakšno pismo tvojega mož ki je pisal svoji ljubici .
Vendar če je ljubica poštena potem gotovo vidi kako te vara .

New Report

Close