Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Pikanje in zbadanje.

Pikanje in zbadanje.

Dan!

Mene pa ze od zacetka nosecnosti zbada in pika v spodnjem delu trebuha. Obcasno imam tak obcutek, kot pri menstruaciji. Sem v 11. tednu. A je kaksna imela podobne probleme? Upam, da ni kaj nevarnega..

http://www.lubica.net/gaby/blog

Tudi mene je na začetku,ampak je kasneje postajalo vedno bolj redko. Ko je prišlo do zbadanja,sem se vsedla ali vlegla in dala noge v zrak pa je minilo. Gin. mi je rekel, da delam čisto pravilno in da ni razlogov za strah.
LP in počivaj ter seveda uživaj

Baje je špikanje in zbadanje normalno. Maternica se širi in “povedano zelo laično” razteza vezi. Tako informacijo sem dobila na enako vprašanje kot je tvoje, tudi sama imam podobne občutke.

Srečno!

Jaz mam tudi take občutke. Pa nič kaj prijetno ni. Tak da upam, da bo kmalu nehalo in bom namesto tega čutla brce mojega otročička.

Sem v 5 mes. in naj povem, da je pikanje, zbadanje pa tudi bolečine v hrbtenici in medenici čisto normalno v nosečnosti-seveda če je v mejah normale ( g. Pušenjak). Nekatere imajo te težave druge ne. Jaz sem jih imela in šele sedaj se stvari umirjajo, čeprav me včasih še tako špikne da kar v lufta skočim, moja g. je rekla da to ni nič takega , da sem drobčkena in da se maternica širi in pač pritiska na druge organe. Ne se sekirat, bo minilo.

New Report

Close