Najdi forum

Pes gleda kost skozi sipo

Marija, vračam tisti p*******, s pasto, uos… brez paste :)) ….pri prebiranju problemov, ki jih imata Jana in Pepi, sem ugotovi, da enostavno nimam pojma za kaj se gre….. pa se mora človek skriti za tako besedo :)))

Lep dan, Marija, pa veliko sončka (Primož a je to OK?)

Jani

Jani!
Poročilo je, pričakujem, tudi tvojo nesebično podporov tej težki in zapleteni situaciji, katera se bo z objavo poročila, končno razjasnila. Pomoč prijatelja zaželjena.

Prisrčen pozdrav Jana

Jana, po prebranem poročilu agenta zomirp, sem ugotovil, da sem v istem zosu kot ti, tako, da bo ta nesebična pomoč prijateljev potrebna tudi meni. Žal smo ljudje taki, da se nekaterih stvari spomnimo šele, ko nas kdo na kaj opozori. Torej prijateljica Jana, pomoč bo, predvidevam obojestranska. Hvala ti!

S spoštovanjem, prisrčni pozdrav iz našega konca!

Jani

Marija,kaj pa drugega..kaj cmo jokat..smeh nas gor drzi..pa ljubezen…Mejmo se radi!
P.S.kje pa je nas Pepi…sploh se neoglasi..ingnoranca pa taka!

Lupcka Perla, jaz pa Strumpa sprasujem kje si ti…A so te ze kaj karniflali zaradi udelezbe v dogodkih iz porocila?
Pepi

Kaniflari..dej razlozi..aja pa strumpija pozdrav rec da je obupno dolgcas..naj kej lepega napise..da se bomo spet smejali!

V temi Porocilo za Andrejko iz Tjavendan se ti veckrat omenjas in sicer zaradi vcerajsnjih izjav v Pes…. . Ni se jasno, kako se bo zadeva koncala, ker Drejci se stvar proucuje…Strump pa je javil tam. Se vedno se bavi s kanalizacijo…
Pepi

New Report

Close