Najdi forum

Pes gleda kost skozi sipo

Sašo, ma ki ti lahko pripeljem še jest en’ga psičeka….ma je lačen, sočne kosti, ne riti :))))

Lep dan, Sašo!

Jani

Ce vam zmanjka futra mislim..se lahko oglasite se pri meni!
Ni blema..hrane dost..juhice pa tud!
pozdrav!

Hvala na ponudbi, Prijatelje vedno spoznas v nesreci…Mi je najstrozje (do nadaljnega) prepovadno meso in kosti teh vrst, ki jih ponujas.. Pa tud casa nimam, sem zaposlen, ker pisem porocilo za Andrejko…Bemti, kako je Jana jezicna, srcek je pa pravi…
Bok stari borci
Pepi
PS: Sem precital prej, da smo prfuknjeni, kaj ni to lepo slisat…

Kak futer , pa zdaj,..
Cak mal, da ti Perla nisi bla tud tisto nedeljo na seminarju v Portorozu, ko smo pol koncal Pr treh papigah v Piranu… Bemti, cist me spomin zapustil, kdo je vse bil tam… Zdaj pa nujno iscem price…
Pepi

Ma, dijo mijo, o kakšnem grehu, pa zdaj govoriš? A …………….

Pepi, kaj takega, si res ne bom več privoščila, da bi izdala take skrivnosti. Mi je zdaj hudo žal. Grem pisat poročilo za Andrejko, tudi jaz.

Sorči, ker vpadam Saško, a me lahko rešiš te godlje glede Pirana, a si mogoče kaj videl ali slišal ( v dobrobit nama s Pepijem ). A se mi zdi, al sem te mogoče vidla, da vidiš?

Lp, Jana

A si ti tud pozabla , da smo po zakjucku seminarja v Portorozu, vandral okol in koncal do nedelje zjutraj Pr treh papigah v Piranu… Sam tam so se mel odprto, ko je ze konc sezone…. Mal se mi dozdeva, da je bla Perla tud tam zraven, ko si dala tisto knjigo s podcrtanimi teksti, pa nisem vedel. kaj je to za en hudic…, sem mislil da gre za Nostrdamusa…
Pepi

Jes, tanartabulš je bit mal prfuknjen, veliko lažje kot resen pa bljak, bljak….
Bravo, bravisimo maestro Pepi in ostala druščina….

Lep dan!

Jani

Ne, nisem pozabla. Perla, mi je knjigo dala včeraj zvečer nazaj. No, ona dobro ve, kdo je še bil, sva se včeraj o tem pogovarjale.
Pravi, da bo naslednji seminar v Splitu. Vendar jaz ne vem, če bom lahko šla. A si našel pol moja sončna očala?

Lp, Jana

yeeeeeeees

Aha, yessssssssss!

Seveda sem nasel ocala, pa se nekaj si pozabla, kar sama naredi inventuro. ….A, pol lahko damo Perlo za prico, je zanesljiva? Moras, razumet, da bo Andrejka vse tocno preverla, vse mora stimat, ko ata na mami… Jaz tud se ne vem , ce bom sel v Split, zdej ko so Amerikanci odpovedl vse prihode na Hrvasko…Nekaj Talibanov je porocenih v Bosni, doslej so se v glavnem bavli z avtoodpadom, zdaj pa ne ves kaksen hudic bo s tega ratal…
Lupcka, Pepi

Ne, čaki, rabim bolj zanesljivo pričo, samo, da jo/ga dobim. Andrejka, mora res dobit prave, potrjene dokaze iz zanesljivih virov, tok jo že poznam. Sam mal, sej bom uredila.
Aja, uhan, pa kar sprav, jaz jih ne nosim.
Pa, pa

Ljuba Jana,
A, bi slo, da si midva ta najin posel mal razdeliva…; jaz se pisem strokovni del, saj ves, da moram resevati najino cast, konec koncev je bila “cast” glavna tema seminarja. Ti bi pa zbrala zanesljive price, ki bodo potrdile vse napisano in ce se se kaj spomnis tistih neuradnih, pa zato tako veselih trenutkov? Men je vse v megli, ne vem ce sem bil pijan, al sem se v kak kamen na valobranu trescil..?
Pepi

Mater vidva..pazita se!

Drži. Jaz poiščem priče, ti urediš ostalo. Ma je bilo, lepo, ja. Dobro, grem u lov za pričam, da bo vse pošteno.

Sem ti rekla pepi, ta priča odpade.

Jana, napenjam vse možganske ovinke, da bi štekal, pa ne gre.

Je pa res, da teh ovinkov ni prav veliko, tako da se komot vpišem med tiste “prfuknjene” zgoraj.

Hja, zdej ne vem, povej, če bom uganil!

Pepi je rekel doma, da gre na seminar v Piran, v resnici se je pa zmenil s tabo za en randi. Ker pa nista hotela, da vaju kdo vidi v Ljubljani, sta šla v resnici v Gorico.
No, ker se je pa Pepi, nabrit kot je, že prej zavaroval, v slučaju, če bi Jano bolela glava, pa ne bi mogla, ali ne bi našla poti, se je mimo Jane zmenil še z Andrejko, tako, za rezervo. Ker je bila Jana potem za, je rekel Andrejki da odpade, za izgovor pa povedal isto kot doma: seminar v Piranu.

A glej ga zlomka, Jana, ki ni vedela za secret deal z Andrejko, pokliče svojo prijateljico v Gorico, da bi se ji “pohvalila” z uspešno preživetim dogodkom s Pepijem, a se ji pri tem zalomi, ter izda, da sta bila v Gorici.

Andrejka pa v luft, se razp…. in popeni, kaj se to pravi, a zacuda ni jezna nad dejstvom, da ji je Jana speljala Pepija, ampak nad tem, da sta bila v Gorici, le lučaj stran od nje, pa ne se oglasit, pa posodit Pepija še njej, vsaj na kratko.

Epilog:

Jana in Pepi piseta namesto spominov vsak svoje poročilo Andrejki.

A sem uganil?

Hja za prico res ne..hihi sem pa dobr razsodnik..
Nikar dvomiti..brz poklicati!

New Report

Close