Najdi forum

Perioralni dermatitis

Ali mogoče kdo ve, če kakšna naravna stvar pomaga pri tem? Ne bi rada celo življenje jedla antibiotikov. Rada bi imela lepšo kožo

manca

Ojla!

Sem brala nekje, da zmleto laneno seme dela čudeže – žlica ali dve na dan v jogurtu ali čem podobnem. Poskusi!! LP

Hojla!

Moja hčerka ima tudi zelo hude težave s kožo (hja je dermatitis, ki srbi in zato se praska, pol pa so rane….)No v bistvu vem kako hudo je to, lahkopa ti svetujem nekaj:
– navadi se nositi navadne bobžane majčke – vrag po modi, sam da koža ne srbi
– za umivanje uporabljaj otroško milo ali pa olje za tuširanje Eucerin
– lahko uporabljaš tudi ostalo kolekcijo Eucerina – krema, olje, mleko..
– no poleti bodi čim več časa na morju
– izogibaj se stresu

– Zgoraj navedene že itak veš, povem pa ti, kaj moja hčerka dela sedaj že dva meseca in koža se ji je kar precej izboljšala. v enem časopisu sva prebrale, da laneno olj v kombinaciji z B-komplexom učinkuje na izboljšanje kože. Odločile sva se za eksperiment in glej ga zlomka deluje! No kaj sva naredile: kupila sem ji laneno olje v kapsulah in ba tabletke B-kompleks. oboje dobiš v malo bolje založeni lekarni. Vsak dan poje dve kapsuli lanenega olja in eno tabletko B-kompleksa. poskusi še ti! Na lanenoo olje se je navajala postopoma: vsak drugi dan eno kapsulo (par dni), potem na dan eno kapsulo, in potem dve kapsuli.

Želim ti čimprejšnje izboljšanje1

Tajna

New Report

Close