penis
Pozdravljeni!
Že dolgo opazam na penisovi glavici zelo zelo majhne rdece pikice…zgleda kot nekaksna alergija.
Ko je penis v popolni erekciji se ji bolje opazi..ko pa je cisto “spuscen” pa se jih ne da opaziti…zanimam me ce je to normalno…zelo me skrbi zato bi prosil za hiter odgovor, star se 15 let, nisem imel se spolnega odnosa, pikice ne srbijo ali bolijo.Ali je lahko to znak raka??
Hvala za odgovor.
Spoštovani!
Gre za glivične spremembe, ki pogosto izginejo same, včasih ap je potrebno pomagati s kremo. Lahko z običajno za kožo, canestenom, ki se ga dobi v prosti prodaji v lekarni, ali pa, če vse to ne pomaga, s kortikosteroidnim mazilom, ki pa ga mora napisati zdravnik. Spremembe nastanejo zradi dražečega vpliva smegme.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
pozdravljeni mene pa zanima kaj so te bele pike na mojem penisu sem start 15 let in na penisu so se mi pojavle neke bele pike in penis je neobrezan…
http://s16.postimg.org/sx6o8gnl1/DSC06633.jpg
hvala za odgovor!
Spoštovani
Imam problem in sicer, občasno ( parkrat na leto )me po spolnih odnosih ali masturbiranju peče penis in sicer v glavi penisa občutek je tak kot da je v penisu oz sečnici neka pekoča vročina in mi daje občutek kot da se mi bo penis sežgal od znotraj navzven. Kakorkoli tega nisem imel že kake 4 mesece do učeraj, ko sem imel spolni odnos in sicer nekaj minut po spolnem odnosu me ni nič bolelo ali peklo le dobil sem rahel nelagoden občutek in sem šel urnirat in po uriniranju me je začelo pečti, trajalo je 1 uro tako močno da sem se zvijal v postelji. Lepo prosim, če mi lahko poveste svoje mnenje o tem kaj bi to bilo in kako bi to lahko preprečil za naslednjič, saj imam zaradi tega kar malo strahu pred spolnim odnosom, ne želim da bi se to spet ponovilo.
Lp