penis
Spoštovani neznalec!
Nič posebnega, običajen videz kože.
Spoštovani V.T.!
Verjetno gre za vnetje. Hladite z vodo, ali mazili. Če ne izgine v treh dneh, ali če bi zažemalo glavico, pa pojdite k zdravniku.
Spoštovani Erik N!
Ne vidim kakšnih znakov bolezni ali nevarnosti za kakšno škodo. V miru lahko masturbirate.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Pozdravljeni!
Pred približno 3-mi tedni sem opazil nekakšno oteklio/nabreklino, ki ni trda neboleča in nepekoča, če pritisnem s prsti ta nabreklost izgine za kratek čas, kot da bi jo porinil v otranlost telesa. Nahaja se na levi strani malo višje od korena penisa. zanima me kaj je to? Kaj resnega? Moram k zdraviku?
Zivjo! Pri predzadnjem spolnem odnosu sem zacutiv bolecino po celem penisu. Podobno se mi zdi kod da bi bila uneta zila ali kaj podobnega. Na otip jo je cutiti po celem penisu! Po zadnjem spolnem odnosu se mi je naredila se bulica pod kozico na zgornjem delu. Bulica je bila na otip dost mehka. Delovala mi vodeno. Drugi dan je bulica splahnela zila se pa se zmeraj mal cuti. Zanima me ali bo to minilo ali je potrebno obiskati zdravnika?!?!
Lp
Pozdravljeni!
Pred približno 3-mi tedni sem opazil nekakšno oteklio/nabreklino, ki ni trda neboleča in nepekoča, če pritisnem s prsti ta nabreklost izgine za kratek čas, kot da bi jo porinil v otranlost telesa. Nahaja se na levi strani malo višje od korena penisa. zanima me kaj je to? Kaj resnega? Moram k zdraviku?
Pozdravljeni
Imam čuden problem!
Penis me na glavici močno peče-iritira,včasih to občutim na koži glavice ali pa z notranje strani.
Penis mi zateguje-ni mehek,glavica je močno rdeča in povečana-trda. V presredku občasno občutim nekakšno utripanje-trzanje,ki se prenese na penis.Zaradi “zategovanja”penisa-presredka tudi težko sedim.Med orgazmom me v glavici zaboli.
Imam tudi težave s prebavo-napihovanje,vetrovi..
Gre za kakšno vnetje, infekcijo ali kaj drugega?Kaj mi svetujete?
LP
Pozdravljeni, potrebujem rešitev oz. nasvet…, na kožici penisa pri približno 3/4 dolžine( gledano na normalno stanje penisa ne erekcija) se mi pojavlja pekoča rdečica pri kateri je sredina rdečice kot da se lušči koža ali podobne barve in oblike kot da bi imel suho kožo in je svetlješe barve, rdečica je približno 1x1cm in je na dotik pekoča, prav tako pa mi občasno nastane rdečica na zadnji strani glavice tam kjer pride tisti del kože oziroma kite al kakorkoli se že imenuje, ki drži glavico in kožico povezano in me prav tako peče. mazal sem si s canestenom in je izginilo vendar imam občasno taki čudni občutek pri glavici penisa kot da še nekaj ni v redu, prav tako se mi zadeva ponovi. kakšnih drugih znakov ni, osebna zdravnica je rekla da so to glivice in da naj mažem s canestenom. ni mi jasno zakaj se ponovi mogoče sem premalo časa mazal in bi moral podaljšati mazanje ? vsak nasvet bo dobrodošel. LP
pozdravljeni, na kožici približno na 3/4 dolžine se mi pojavljajo rdeče pike oziroma rdečica ki je na sredini kot da bi bila suha koža in je bolj blede barve, prav tako se mi enaka zadeva pojavlja na zunanji strani pod glavico kjer je povezana kožica z glavico , osebni zdravnik je rekel da so to glivice vendar se mi to ponavlja že tretjič ,mažem si s kremo canesten in me zanima a je mogoče čas mazanja bil premajhen da se to ponavlja in kaj storiti da zadeva popolnoma izgine in se pozdravi.