Pediater
tudi mi nismo bili s svojim zadovoljni, zato sva se z mozem odlocila, da ga zamenjava.Ker je bil nas pediater na dopustu, ga je nadomescala druga zdravnica, h kateri sem jaz hotela prepisati otroke.Na zacetku sem se malo sekirala, ces, kaj bo rekel on, ko bo izvedel za zamenjavo.Tudi nasa nova pediatrinja nas je sama opozorila, da bomo imeli tezave, ce bo slucajno on gdaj dezuren v zdravstvenem domu ( ona je privat ).Pa sem situacijo premislia in se vseeeno odlocila za zamenjavo, saj gre za moje otroke in mi je vseeno za cvek in prepricanje drugih.Ce pa bo gdaj kaksna delikatna situacija, ko mi ne bi hotel pomagati, pa naj se me kar pazi, saj sem pripravljena in ” namazana z vsemi zavbami “
Lp Mojca
Tudi mi smo zamenjali pediatrinjo in sedaj hodimo v ZD Bežigrad k dr. Jelenčevi. To je bila moja najboljša odločitev do sedaj. Moja hčerka pri njej kar žari. Vedno si vzame čas za njo in za nas starše. Ob vsakem obisku smo dobili ogromno napotkov in predlogov npr. kako preprečevati bolezni s pravilno prehrano, kako telovaditi z otrokom za lepšo držo…
lp Taša
Postopek zamenjave je enostaven: s kartico greste k novemu zdravniku in izjavite (podpišete), da ste ga izbrali za otrokovega zdravnika.
Zamera: malo smo vsi samovšečni in si vzamemo k srcu, drugače je pa to čisto normalno, da se vsi ne moremo ujeti, zato pa tudi obstaja možnost zamenjave, mar ne.
Drugo pa je seveda, kako vedeti, pri kom boste izpolnili svoja pričakovanja. Na to pa žal ni odgovora brez preizkusa.
Miha2