Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija pecljaste bradavice

pecljaste bradavice

Lepo pozdravljeni!

Po vratu imam kar nekaj pecljastih bradavic, in me zanima če je lasersko odstranjevanje teh bradavic lahko kaj nevarno ali je isto kot če bi jih izrezali?
Rada bi vedela ali je ta postopek z laserjem dolgotrajne in boleč? Koga mi priporočate, da bi šla na odstranitev teh bradavic?

Hvala za odgovr!

Lp

Pozdrav!

Pecljate spremembe, če so fibromi , odstranjujeno tudi pri nas , vendar ne z laserjem, seveda, samo če niso nevarne.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Na kakšen način pa jih odstranjujete? Ali bi morala pri vas dolgo čakati, da bi prišla na vrsto? Pa kolko to stane za približno 6 znamenj?

Lp

POzdrav!

Odstranjujemo jih z elektrokoagulacijo ali pa rediofrekvenco, cena je med 30 in 40 UER:

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Mi lahko nekdo opiše te pecljaste bradavice… nekaj podobnega prozornim znamenjem imam tudi sama po vratu in pod pazduho; nekaj sem jih zasledila tudi na območju modrca (torej, tam kjer se nahaja elastika).. in tudi meni se po nosečnosti tole širi sem in tja. Če je to to; zakaj do tega pride oziroma na podlagi česa nastane ta nadloga? Ja, ok… vi to delate s elektrokoagulacijo… kako pa najdete vse… jaz še sama ne vem kje vse se nahajajo.. in če kakšno izpustite? Se prenaša naprej?

Hvala za odgovore!

Lp

Gatmana25

New Report

Close