Najdi forum

Vprašala bi vas za mnenje, glede sedenja za računalnikom.
Mož veliko časa porabi na računalniku. Ko se zbudi najprej prižge računalnik, do odhoda v službo v glavnem ves prosti čas porabi zanj, to je včasih pol ure ali pa malo več, takrat mene ni doma. Službo ima tako, da ima računalnik v pisarni in ves čas možnost za delo na osebnih interesih preko njega. Po službi od šeste do osme v glavnem ves čas porabi za gledanje svojih stvari po računalniku. Po tem času sva sedaj večinoma pred TV in pravi, da je vse pogledal tam in za tisti dan zaključil. Vendar računalnika ne ugasne in gre večkrat pogledat tja. Jaz velikokrat med tem zaspim. in večinoma se prebudim čez nekaj časa in je spet tam in tipka.Pred nekaj časa je bilo tega veliko več, sedaj pravi, da je zreduciral čas na računalniku. Če sem objektivna preživi minimalno 6 ur na dan na računalniku za osebne potrebe, tudi soboto in nedeljo je veliko tam, če sva doma. Res je, da ima neko nujno osebno zadevo za urejat preko njega, vendar sem prepričana, da bi to lahko opravil povprečno v dveh urah, kar sem mu tudi povedala.
Jaz sem na računalniku, ko sem sama doma, če sva skupaj sem zelo redko več kot pol ure tam. Razen, če iz protesta vstanem od spanja ali pa ga protestno zasedem prej in tam visim kakšno uro ali dve. Mož pravi, da sem čudna in mi da vedeti, da ga z odvračanjem od računalnika omejujejem pri opravljanju njegovih nujnih zadev.
Povedala sem vam, kako jaz doživljam odnos glede računalnika v razmerju, mož bi te stvari razložil drugače.
Kako pa vi gledate na te stvari?
Hvala in lep pozdrav

Da ti ne sadim rožic, povem enostavno:človek se ukvarja s tistim,kar mu ustreza. In pri tvojem ima PC očitno prednost pred tabo.
Torej je zadeva jasna: ti ga dolgočasiš oz.ne vem kaj bi stabo.
Žalostno, toda resnično..
Kaj lahko storiš?
To sprejmeš ali to ne sprejmeš.

Razlaga je lahko tudi ta, da se možiček predaja Travianu, igrici, ki terja kar veliko časa, pozornosti; pač odvisno koliko resno ga igraš. Če je kaj tašnega je vseeno boljše kot, da visi po gostilnah ali še kaj hujšega.

New Report

Close