Najdi forum

Partner se me vec ne dotakne

Zelo pogresam sex, intimo, ljubezen. Pogresam da je kot prej..sedaj pa se zgodi 1x na mesec in to ce…
Zacelo se je po rojstvu drugega otroka. Moz se me niti dotakne ne vec. Celo zavrne me, vedno z nekim izgovorom zakaj ne more zdaj. Poskusila sem vse pa nic ne deluje. Druge nima ker je vedno doma. Vsaj jaz mislim, da nima. Ce pa ima pa ne prizna, ker vprasam. Opustil je osebno higijeno in sploh ne vem kako bi lahko imel drugo. Grda nisem nic bolj kot pred porodom. Ne vem kaj je narobe ker mi ne pove. Ce se zelim pogovirit se skrega. Imam kar nekaj kandidatov za sex ampak moza nocem varat. Se pa bojim, da nimam izbire. Ziviva kot brat in sestra. Nesrecna sem, prosim za nasvet.

očitno se tvojemu partnerju dogaja nekaj resnega, če je nehal skrbeti zase in ni zainteresiran za seks. a to eni res živite v takih bednih zvezah, da vas samo seks drži skupaj, za drugo ste pa povsem slepi? Kaj pa je vzrok, pa lahko samo ugibamo, saj ne vemo, v kakšnih razmerah živite?
Kako ste se naredili kot družina? Živite sami ali imate stalen nadzor koga drugega? Kako si delita skrb za otroke? Finančne težave, služba?

Zivi od pornicev.

Ja te že vidim, kako se mečeš dol z drugimi…hahaha.

Ne rabi fizično imet drugo, je pa čisto dovolj, da si s katero dopisuje ali pa si ga meče na roko.
Ali pa je enostavno v 40.h letih in depresiji.

Pozdravljena,
Žal mi je da slišim tole. Lahko ti povem, da nisi edina, saj poznam in slišim za več takšnih primerov. Najbolje je, da najprej sama pri sebi razčistiš kaj točno bi ti rada. Svetujem ti, da se usedeta za mizo in se odkrito pogovorita na lep način. Najprej mu povej kaj te muči. Če te ima res rad ti bo prisluhnil in poskušal rešiti to težavo. Postavi ga pred dejstvo, da če se ne pogovorita in rešita ta problem oz. najdeta nekakšen kompromis bosta šla vsak svojo pot. Vem kako se počutiš in misliš da je verjetno problem v tebi, ampak mogoče je v njem problem. Ti pa seveda še priporočam, da si morda vzameta en vikend čas zase in mu pripraviš romantičen/erotičen večer, da ga opomniš kaj ima 😉. Srečno!

Ne razumem, zakaj je tako težko se odkrito pogovoriti.

Enostavno rečeš, glej možek, rada te imam, rada sem s tabo, ampak rabim več intime, več sexa. Ne želim te prevarati, a svojih želja ne morem potiskati pod preprogo. Kaj bova storila glede tega?

Od tu greš naprej. Pomanjkanje sexa je drugače zelo legitimen razlog za ločitev, vedno boljša opcija kot varanje. A če se le da rešit, reši vedno z odprtimi kartami. Življenje je dosti preprostješe potem.

Če ni več telesne ljubezni v vseh oblikah (objemi, dotiki, poljubi, nasmehi!!!!, seks), potem ni več ljubezni.
Nimam drugega nasveta. In če druga stran tega ne vidi kot problem, nimaš več kaj dosti praskat.
Glede na to, da se je telesno zanemaril, je mogoče tudi, da je zapadel v depresijo – ali se tako počuti, vidi to kot problem, bi šel k zdravniku? Zakonskega voza ne more vleči en sam, sploh če drugi ne skuša niti capljati zraven, ampak se celo vkoplje in voz zavira.

New Report

Close