Paraziti?
Pozdravljeni!
Moj sin, star bo štiri leta ima že nekaj časa, nekje 2 leti kar naprej zamašen nos in na nekaj mesecev vročino, ki traja od enega do 3dni tudi do 39.5. Ponoči se precej poti je kar naprej utrujen in hitro ga začnejo boleti noge. Je tudi slabokrven in ima zelo slabe zobe. Zaradi tega so mu zgornji dve enkici in eno dvojko izpulili. Precej sem zmedena, ker do zdaj ni bilo najti nobenega vzroka za njegove težave, sama pa sem začela povezovati stvari iz preteklosti in na podlagi teh raziskovati. Poleti 2016 mu je po kakanju iz ritke visela nekakšna nitka, ki se je ob potegu hotela trgat. Dolga je bila nekje 3 cm mislim pa, da sem to že enkrat opazila prej in ne vem zakaj, ampak se mi ni zdelo pomembno. Takrat poleti sem to slikala (priponka) in pokazala njegovi pediatrinji in je rekla, da ni to podobno nobeni glisti. In sem zato odmislila. Danes, ko naj bi spet preboleval virozo pa mi ni dalo miru in sem brskala po internetu in našla čisto podobno zadevo (priloga) kjer piše, da naj bi šlo za zelo nevarnega parazita. Prosim, če mi lahko pomagate in mi poveste kam se lahko z mojimi predvidevanji obrnem in kdo mi bo znal najbolje pomagat. Vsi mi pravijo, da pretiravam ker me za sina menda pretirano skrbi (imam še dva druga otroka), ampak jaz vidim na njem spremembe in vidim da ni takšen kot je bil včasih. Kakršnegakoli odgovora bom vesela.[attachment=1]20180109_030037.jpg[/attachment]slikano 10.6.2016[attachment=0]Screenshot_20180109-021428.png[/attachment]posnetek zaslona 9.1.2018
Enoplee sicer ne poznam. Kot ste storili tu, se s sliko oglasite pri otrokovem pediatru.