Najdi forum

živjo
problem je sledeč….: Imam fanta s katerim sva skupaj (šele) dva meseca…imam ga rada ampak nisem zaljubljena v njega..zato se mi včasih sploh ne da bit z njim ampak mu ne znam razložit zakaj oz mu nočem povedat zakaj…Všeč mi je pa še en fant s katerim sva zadnje čase več skupaj..in me je strah da naju moj fant vidi skupaj da si ne bo kaj mislil…ampak temu se pa tudi ne morem upreti in če bo kdaj kaj načel…(saj veste kaj) bom takoj zato!!
Ali naj povem fantu ali ne…izgubiti kar tako brezveze ga pa tudi nočem saj mi je vredu tudi kot prijatu in bi mi bilo žal če bi čisto izgubila odnos!
Kaj pa onemu fantu naj kaj omenim da mi je všeč?Ali bolje da se ne vidiva ker več imam fanta..???
Res sem izgubljena in še sama ne vem kako in kaj…tako kot ne za srce…
Če se bodo občutki še kaj spremenili vam obvestim vas pa prosim da si vzamete še kanček časa za moj problem………
LP:)

Seka, ti sploh nimas tazga problema. Ce ti ni bit s tem fantom, k ga mas zdej pač ne bodi. Najmanj ga boš prizadela, če mu poveš, da ga maš sicer rada, sam da pa nisi zaljubljena vanj. Da zaradi tega pac ne moreta bit več par. Reč mu še, da bi ti pa velik pomenil, če bi ostala vsaj kasnej, po tem, ko se vse mal ohladi, prijatelja. Zdej če ne bo za, pač ne bo, v življenju ne moreš met vsega. Sam verjem mi, da st me, k si z njem, pa ti ni za to, sam skodo delaš in ga boš najbrž kasnej še tolk prizadela, še posebi, če te bo on ljubil.

Tko da razlož temu tipu kako je, pa bo. To je edina prava in fer rešitev, tko da v nobenem primeru se ne moreš sekirat, da si nardila kej narobe, ker boš bla na ta način poštena in do nejga in do sebe.

Glede tega novega modela, pa mal mu nakaž, da ti je všeč, naprej nej pa on poštima.

Lp
simon

Preberi si moj problem v temi KAJ HOČE? in se zavedaj v kaj bo peljalo, če se predaš drugemu, čeprav si še s tvojim fantom…RAZČISTI STVAR; ŠELE POTEM POSKUSI KAJ S TA DRUGIM!!!!!Ne naredi enake napake kot tip iz moje zgodbe, ker bo prizadetih preveč oseb.
bionda

Neumn je bit s tipom, če do njega ne čutiš več kot prijateljstvo in se ti ne da bit z njim. Sploh pa če je u igri nov tip ki ti je všeč in bi bla takoj z njim…Zato je pomoje najbolš in tut najbolj fer, da sedanjemu fantu po pravici poveš da to ni tist kar naj bi blo in če lahko ostaneta prijatelja…S tem novim se bo šlo samo od sebe…Samo ne igraj se z obema, da ne boš na koncu ti zvisela!

Ej sej vidva s tvojim tipom lohk še zmer ostaneta frenda. Po mojem da bi mogla probat z unim drugim. Sej nimaš kej za zgubit. Ne se preveč obremenjevt s tem, pa uživi v poletju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close