Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Pa smo na polovici! :-)

Pa smo na polovici! :-)

Čao punce!

Sem rekla, da morm delit z vami novico, da je danes ravno 20t moje prve nosečnosti!

:-))) Me je najina afnica ravno brcnila ene parkrat in tako potrdila mojo novico! :-)))

Definitvno se popoldne slikamo in bomo imeli spomin na to prvo polovičko!! Komi čakam, da pride tudi do konca druge! :-)))

Lep dan vsem skupaj

Špela

Špela Č

Tukaj pa je še ena polovička – 20 t. Tudi naš(a) lepo brca. Kdaj imaš rok?

rok imam 26.3.04!
rodit pa imam namen v Postojni!

Špela Č

Nam do tega dogodka manjka še en teden. Brcanje je še nežno.

Jaz pa 30.3.2004. Sicer še ne vem ali bi šla v Izolo ali v Postojno.

Tudi jaz sem na polovici ( 20 treden) in je tudi moje dete zadnje čase kar precej živahno. Čutim ga pa že tri tedne.
Uživajte vsi še naperj in se še kaj beremo, Nataša!

Ej Špela, kar ne pridem do tega, da bi poslala še kakšen mail. Je tu in na sosednjem forumu preveč za prebrat. No zdaj je pa res možno, da se srečava v Postojni. Meni je namreč po UZ postavila kasnejši rok 25.3., tako da sva res blizu. tudi mi že dobre tri tedne brcamo, le da se je mali naselil izredno nizko, UZ je npr. Gin. morala preveriti še vaginalno. Tako, da sem od včeraj na zapovedanem počitku. problem je kako to dopovedati 3 in 1,5 letnikoma!! No se še beremo.

MArija

Čao!

Uau! Potem mava pa rok zdej samo še en dan narazen in se res lahko srečava v Postojni! Jaz sem sicer mislila, da mi bo na zadnjem UZ-ju kej prestavil rok, pa je rekel, da bo kar ostal! Isti rok namreč. P asploh ne vem, a sem bila tega vesela ali bolj žalostna!

Ne vem, mam tak filing, da v marcu ne bo nič in bo šele začetek aprila naša afnica pripravljena na prihod!
Bomo videli!

Se kaj beremo!

LP; Špela

Špela Č

New Report

Close