Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija ozdravitev alergije

ozdravitev alergije

Ne vem, ali samo mene moti, ko nekateri navdušeno pišejo, kako so si ozdravili alergijo. Lepo bi bilo, če bi zraven pripisali besedo TRENUTNO, ter zraven pripisali kako so to dosegli. Mislim, da razen imunizacije, zaenkrat ne obstaja metoda, ki bi popolnoma ozdravila alergije. Lahko pa veliko naredimo z dvigom imunskega sistema, pravilno prehrano,…

Medinose, kolikor sem prebrala iz postov, deluje samo na nosno sluznico in samo ob redni uporabi. Zame to ni ozdravitev alergije, temveč občutno olajšanje nekega simptoma alergije.

Tudi Bicom, deluje samo začasno in samo na nekatere paciente.

Mislim, da imajo tudi ostale metode le omejeno učinkovitost, drugače bi zanje vedel večji krog ljudi.

Želim vam veliko uspehov pri lajšanju simptomov.

Mateja, za druge vrste alergij ne vem, kar pa se Medinose tiče je dejansko učinkovit način. Žal tudi ta ne pomaga vsem. Res pa je tudi, da doslej še ni bilo leta, da bi alergijo prebrodil brez tablet, pa še te niso vedno ‘prijele’. Zaenkrat si raje 3x dnevno po 5 minutk posvetim v nosnici z Medinose kot da bi kar naprej užival škodljive tablete, pa čeravno so na recept brezplačne. Za menoj je na moje priporočilo kupilo napravico več alergikov – zaenkrat so vsi navdušeni in zadovoljni z njo. Škoda le, da ne pomaga še za vnete oči…

>>>Škoda le, da ne pomaga še za vnete oči

Ravno to sem hotela povedati. Če nekomu, ki je alergičen na cvetni prah po uporabi medinose (ali katerekoli druge metode) neha teči iz nosu, še ne pomeni, da je ozdravil alergijo, pač pa le, da se je znebil enega simptoma. Verjamem pa, da to občuti že skoraj toliko, kot ozdravitev alergije. Pa naslednje leto ne pozabiti nanjo, ker se bo zopet prikazala.

Se popolnoma strinjam matejav,žal se trajno pri alergijah ne da ničesar rešiti.Lahko si le olajšamo razne težave.

V svetu, v katerem živimo je težko doseči kaj trajnega… Hrana, ki jo uživamo, zrak, ki ga vdihujemo, kreme s katerimi se mažemo, na koncu pa še stres…

Lp- Mojca

Ja, točno to se jaz spračujem, saj imam dobronamernih nasvetov kako “ozdraviti” alergijo že čez glavo. Jaz pravim, da je alergija taka vrsta obolenja, kot moji jajčniki. Če se pazim so OK, če me zebe v noge, me bolijo. Ozdraviti jih pa ne morem. Ravno tako je z alergijo, če odstraniš alergene, ni simptomov, če otrok pride v stik z njimi so. Kot vemo, imamo vsi starši največ težav ravno s tem. Vprašanje pa je, ali bo prerastel. Jaz pravim da bo, če ga bomo dnevno filali z zdravili. Rada bi, da se dnevni vnos zdravil zmanjša.

Veliko se da narediti z zdravo pametjo. Če je alergija, po tem obstaja vzrok zanjo. Če želite resnično zvedeti kje se skriva pa paokličite lahko na dežurni tel. 031/605-301.
Lp.

New Report

Close