Ovulacija ali kaj???
Drage forumovke!
Upam, da mi bo lahko katera pomagala pri moji tezavi. Pravzaprav niti ni tako hudo, pa vendar! Zanima me ali ima katera tako mocne bolecine v hrbtnem predelu ob ovulaciji kot jih ima pri M? Tezava je namrec v tem, da nimam pojma kdaj bo ovulacija, ker so se mi ciklusi popolnoma zmesali. Po jemanju Danovala pred lapar in histero se je vse obrnilo na glavo. Ciklus po jemanju teh tablet je trajal kar 53 dni, sedaj pa je tu nov ciklus, danes je 16 dan in imam hude bolecine v hrbtnem delu, tako kot pri M. Izcedka ni, imam pa veliko sluzi (prvic, odkar pomnim). Kaj pravite, glede na vase izkusnje, je to znak za O? Srcno upam da je, zato kar pridno delava “domaco nalogo”.
Imejte se lepo ne glede na vreme.
Pozdrav vsem, Mateja
Mene ob ovulaciji (vsaj mislim, da takrat to je) močno špikne v jajčniku pa tudi prozorna sluz se mi pojavi (taka raztegljiva kot čigumi). No potem se pa začne: občutljivost, jok, razdražljivost, boleče prsi,… Ah, pa mi to vedet nič ne pomaga, ker tako vedno pride teta iz Rusije, pa čeprav je nepovabljena.
Jaz sem samo enkrat občutila, kdaj sem imela O. Kot veš, je to stvar minut. No, mene je ene pol minute špikalo v enem jajčniku. Takrat sem si še merila BT in sem ugotovila, da je bila takrat res O. Poleg tega pa ima ženska ponavadi takrat veliko sluzi, ki je raztegljiva.
Upam, da je to – to! Ti kar skači.
Draga Mateja,
ne vem, če jti bo kaj pomagalo, ampak včasih imam tudi jaz pri ovulaciji bolečine v križu (ne pa vedno). Glede na to, da opažaš veliko sluzi in da je 16. dan, mislim, da je velika verjetnost za O in da se ti bo sedaj ciklus po jemanju tablet spet uredil.
No, čez kakšnih 14 dni bo vse jasno, do takrat pa držim pesti!
Pa veliko veselja z domačo nalogo!
Ena
Zdravo Mateja
tudi jaz imam podobne težave, jemala sem Danoval 6 mesecev, sedaj sem pred 14 dnevi končala in še nisem dobila mens. Imam ful bolečin v križu in krče. Ko sem bila na lap. so mi tudi odstranilic cisto na jajčniku in še to me ful boli. Povej mi prosim, kdaj po končanem jemanju Danovala si dobila menstruacijo. Hvala za odgovor.
ČAOMateja je pisal/pisala:
>
>
>
> Drage forumovke!
>
> Upam, da mi bo lahko katera pomagala pri moji tezavi.
> Pravzaprav niti ni tako hudo, pa vendar! Zanima me ali ima
> katera tako mocne bolecine v hrbtnem predelu ob ovulaciji kot
> jih ima pri M? Tezava je namrec v tem, da nimam pojma kdaj bo
> ovulacija, ker so se mi ciklusi popolnoma zmesali. Po jemanju
> Danovala pred lapar in histero se je vse obrnilo na glavo.
> Ciklus po jemanju teh tablet je trajal kar 53 dni, sedaj pa
> je tu nov ciklus, danes je 16 dan in imam hude bolecine v
> hrbtnem delu, tako kot pri M. Izcedka ni, imam pa veliko
> sluzi (prvic, odkar pomnim). Kaj pravite, glede na vase
> izkusnje, je to znak za O? Srcno upam da je, zato kar pridno
> delava “domaco nalogo”.
>
> Imejte se lepo ne glede na vreme.
>
> Pozdrav vsem, Mateja