Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo Otvoritev pisarne za svetovanje pri urejanju dokumentacije pri mednarodnih posvojitvah

Otvoritev pisarne za svetovanje pri urejanju dokumentacije pri mednarodnih posvojitvah

Pozdravljeni,

Kot morda veste sem ustanoviteljica društva oz. kluba posvojencev. Za lažjo predstavitev Vam prilagam še intervju na temo posvojitev v sodelovanju z med.over.net: http://www.youtube.com/watch?v=KIPgTAr5mgM

Zdaj pa je pred mano nov projekt. Pri svojem delu v društvu sem se namreč srečala z veliko bodočimi posvojitelji, ki morajo v primeru mednarodne posvojitve sami čez celotno birokracijo, ki je ni malo. Ker imam sama osebno izkušnjo na tem področju in, ker me veseli delo z ljudmi sem se odločila, da naredim nekaj v tej smeri in odprem svetovanje na tem področju, ki bo bodočim posvojiteljem olajšalo marsikatero pot in prihranilo veliko časa. Zato Vam z veseljem sporočam, da bo naše svetovanje odprlo svoja vrata na moj rojstni dan, 26. Aprila 2012 ob 17.00 uri na Dunajski c. 113, kjer bomo imeli tako sedež kot tudi pisarno (pred tem je bila tam turistična agencija Veronika, s katero bomo tudi sodelovali; zraven Mercatorjeve poslovne stolpnice). Na otvoritvi Vam bomo predstavili tako vizijo kot poslanstvo.

Zakaj pa ravno moj rojstni dan…Kot že veste sem tudi sama posvojena in, ker je to sigurno en izmed večjih življenjskih projektov bi ga rada zagnala ravno na ta dan, ko sem dobila možnost, da živim in delam to kar me veseli ravno na tem področju.

Vsekakor moram poudariti, da ne gre za Agencijo za posvojitve, temveč za svetovanje pri samem zbiranju dokumentacije pri mednarodnih posvojitvah in za posredovanje pri urejanju le teh (od overitve, prevajalskih storitev, organizacije potovanj, itd…)

Za sodelovanje smo se že uspešno dogovorili s prevajalsko agencijo Alkemist, ki je vodilna prevajalska agencija v Sloveniji in bo skrbela za sodno prevajanje potrebne dokumentacije.

Za overjanje dokumentov bomo sodelovali z notarko, gospo Judito Učakar Rženičnik, ki ima sedež v Kamniku, za katero sem se odločila, saj ima neverjetno energijo in karizmo. Predvsem pa je topla oseba, kar je pri tem ključnega pomena.

Za organizacijo potovanj bo skrbela Turistična agencija Veronika, s sedežem v Kamniku, ki ima dolgoletne izkušnje pri organizaciji potovanj po celem svetu.
Ker je kapaciteta prostora precej omejena Vas prosim, da svojo udeležbo potrdite na e-mail: [email protected]

P.S.: V kolikor pride do kakršnekoli spremembe datuma Vas obvestim naknadno.

Lep pozdrav,

Katarina Tomšič

New Report

Close