Najdi forum

otroški voziček

Prosila bi vas za nasvet. V sredini oktobra imam rok poroda, zato bo čas, da nabavim voziček. Zanima pa me ali obstajajo vozički živahnejših barv z otroškimi vzorci. Dosedaj sem videla le vozičke, kjer prevladuje temno modra barva, mogoče s kakšnim vzorcem ali pa sivo črne izvedbe. Nekaj jih pa je s kombinacijo temne in živo rumene, živo rdeče, živo zelene barve, kar pa mi tudi ni najbolj všeč.

Prosim če mi pomagate in poveste znamko oziroma kje lahko tak voziček kupim.

Hvala in lep pozdrav

Dana

pojdi v trgovino mami, kjer sem (pred časom) videla zelo lepe vozičke – s čebelicami, z medvedki, pa živo oranžne z vzorčki ipd.

Živjo,
mi imamo temno moder voziček z drobnim vzorcem pisanih račk, znamke Peg Perego že 5 leto in sedaj “čaka” na našega tretjega otročička. Je pa temnejša barva bolj praktična zaradi tega, ker ni tako občutljiva na umazanijo in sonce, kot svetle barve. Poleg tega pa bodo svetle, pisane barve na soncu izgubile svojo pisanost in taki vozicki so po kaksnem letu videti prav grdi – obledeli in porumeneli.

Zdi se mi, da ima Hauck najbolj “porisane” vozičke.
Najbolj je, da greš v kakšno večjo trgovino (v BTC-ju v Ljubljani npr. Baby center, Sonček), kjer si boš lahko ogledala vozičke, pa tudi kataloge vseh proizvajalcev.

New Report

Close