Najdi forum

Zanima me ,če ste si otroke zelo želeli imeti -mislim na veliko željo po njih in koliko ste jih želeli imeti. Koliko pa jih dejansko imate? Pa še nekaj za ženske, koliko časa ste se “matrale”, da ste zanosile?

Dobro jutro,

O otroku sem razmišljala kar nekaj časa, a verjetno trenutki niso bili pravi, tako da se dejansko nisem mogla odločiti. Nato je postala ta želja tako močna, skoraj neizogibna in uspelo nama je v prvem poskusu. Če verjamete ali ne, vem točno datum in uro, ko je bil spočet. Mislim da je uspelo zaradi neskončne ljubezni, ki sem jo in jo bom vedno čutila do njegovega očeta. Želela pa sva ga oba.

Prej sem govorila, da bom imela tri otroke, danes o tem nisem več prepričana. Za sedaj imam mojega srčka, če bo kdaj še kakšen, ga bom prav tako vesela.

Lep pozdrav.

Odločitev za otroka je prišla nekako spontano 3 leta po poroki, sin je zdaj star dve leti in še vedno se strinjava, da je bilo tako čisto ok. Ko sva se enkrat odločila, da ga bova imela, pa je bila želja iz dneva v dan močnejša. Uspelo nama je v treh mesecih, maja sem prenehala jemati tabletke, spočela sva ga v avgustu.

Lep pozdrav.

Andrea

Aja, pa še to: želiva si še enega in bova kmalu začela “delati” na tem.

O otroku s fantom nisva razmišljala, ampak je sam prišel. Če sem čisto odkrita, sem bila ob odkritju nosečnosti zelo zaskrbljena in po glavi so mi hodile črne misli. Oba s fantom sva bila zelo prestrašena, kako zdaj, a ob pogovoru sva se odločila, da ga bova imela. Ko se zdaj spominjam nazaj, se mi zdi vse hitro, tako da se obdobja trenutkov od, ko sva izvedela, da bova starša, pa do odločitve, da ga bova imela, sploh ne spominjam preveč dobro. A zdaj sva zelo srečna, da ga imava. Ne znava več živeti brez njega in sploh ne veva, kako sva lahko prej živela brez njega. Za to očitno poskrbi mati narava, ki v ženski duši prebudi materinski čut, v moški pa očetovskega. Ob otroku se vse spremeni. Otrok življenje osmisli, ga naredi sicer zahtevnejšega, ampak v vseh odgovornostih uživava kot prej v svobodnem življenju nikoli nisva.
Zdaj je najlepši sin na svetu star 14 mesecev in razmišljava tudi o naslednjem otroku, a to čez kakšno leto ali dve, ko bova uredila tudi stanovanjsko težavo.

Želela sva dva in dva imava,toda nič ne bi bilo narobe,če bi bil še kakšen. Od ideje do uresničitve pa je bilo le 2 do 3 mesece,želja pa je bila neskončna,obakrat.

zDRAVO
Midva sva planirala nosečnost.
Prvič nama je uspelo po 2 poskusih (mesecih) ampak je plod odmrl.Čez malo manj kot eno leto pa sva spet poskusila, ampak je uspelo šele po 5 mesecih, kar se nama je zdelo dolgo, ampak ko sem se pogovarjal z ostalimi ženskami, tudi niso vse uspele v prvem poskusu, ampak so se matrale po pol leta.
Natalia

New Report

Close