Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Oteženo dihanje , različne velikosti zenic ..

Oteženo dihanje , različne velikosti zenic ..

Pozdravljeni ,

Star sem 28 let in sem 10 let kadil. Pred časom se je začelo pojavljati da na trenutke nisem mogel globoko vdihniti ter tudi pri zehanju sem imel občutek da zazeham v “prazno” včasih je pomagalo da sem se sklonil.Ker me je tudi že dolgo časa konstantno malo bolelo grlo in sem težje požiral sem obiskal osebnega zdravnika kje so opravili krvne preiskave
ter preiskave blata. V zadnjem času pa sem opazil precejšnjo razliko
v velikosti zenic. Zdravnik me je poslal na vrsto pregledov. Napotil me je na
ORL kje so ugotovili da imam kronično vnetje grla . Glede različnih velikosti
zenic me je zdravnik napotil k nevrologu , nazadnje sem opravil še pregled pri plumologu kjer so mi slikali pljuča ter opravili vrsto preiskav glede alergij ter mi povedali da ni videti posebnosti. Pri nevrologu so ugotovili (sklepali) da imam probleme z levo stranjo hrbta to naj bi bil razlog različnih velikosti zenic ter oteženega dihanja in mi priporočali masažo hrbta (sem višje postave in res imam občasne bolečine in “zategnjen” levi del hrbta). Ker so te simptomi tudi znaki za hujše bolezni me najbolj skrbi pregled ki je bil opravljen pri plumologu , saj me zanima ali je samo RTG slika pljuč zadosten pregled ter me kar “malo” grabi panika kar se tiče raznih pljučnih obolenj.

Hvala vnaprej za vaš dogovor.

Pozdravljen!

Priporočam še CT pregled pljuč, mogoče pa “tehnični pregled” celotnega telesa. Mojega moža je pogosto bolela hrbtenica ali križ, bolezen pa je “udarila” čisto drugje, na pljučih.

Pomembno je, da razmišljaš pozitivno.

New Report

Close