Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Oteklina pod brado

Oteklina pod brado

Spoštovani,

lepo bi prosil, če mi lahko svetujete kaj bi to bilo. Star sem 46 in imam 83 kilogramov, visok 178 in pred 14 dnevi me je začelo boleti v predelu vratu, na levi strani takoj pod čeljustjo. Vsakič ko sem pogoltnil, me je zabolelo. Tako je bilo en teden, ko mi je od petka na soboto zateklo v predelu spodnjega levega dela čeljusti, takoj pod brado.
Šel sem k zdravnici, ki mi je vzela bris iz ust(bil negativen) in sem dal kri, rekla je da je lahko vnetje, sedaj že od sobote jem tablete, ki mi jih je dala Klimicil 300mg.
Rekla je tudi, če ne bo splahnelo, da naj bi šel rezat na ORL. Imam tudi že napotnico, kjer pišeta dve diagnozi z vprašajem, eden izmed njih je celulitis?, pa še nekaj na peritonalni akces??? Zal ne znam prebrati.

Oteklina je izplahnela, vendar še vedno skoraj nič ne spim, saj ne morem normlano požirati. Vsakič ko požrem slino me zaboli.

Hvala za vaš nasvet in odgovor.

Janez

Pozdravljeni!

Oteklina tik ob spodnji čeljusti je ponavadi vnetje podčeljustne slinavke. Seveda brez natančnega pregleda ni možno ugotoviti pravega vzroka za težave.

LP. drIB.

New Report

Close